Christoffer Kihle Gjerstad ble bare 8 år gammel

 

Han ble funnet død i sengen sin 2. februar i 2005 med blant annet et 17 cm langt brudd på hodeskallen-

Hans mormor Ragnhild Gjerstad  velger å ta det tunge skrittet og offentlig gjøre sin fortelling om den grusomme tragedien som utspant seg i det korte livet til Christoffer- Med boken » Jeg tenker nok du skjønner det sjøl » ført i pennen av forfatter Jon Gangdal.

Mormor Ragnhild gikk med en vond følelse på at det var ikke som det skulle hjemme hos Christoffer. Men hennes antagelser om at Christoffer ble mishandlet nådde ikke fram til hennes datter, guttens mor som er under etterforskning for Christoffers død. Stefaren soner en dom på 8 år-

Mormor Ragnhild Gjerstad vil aldri kunne få en god Jul igjen. Hun kan ikke beskrive savnet etter barnebarnet sitt. Og mener det kunne vært gjort så mye mer for at barnebarnet kunne sluppet mishandlingen. » Hvis bare…» tenker hun ofte.

– Dersom barnevern, politi, psykologer og alle som måtte være involvert i en sak kunne snakke sammen er slagkraften større. Alene tør de ikke gjøre noe, men står de sammen er det lettere. Og det er utrolig viktig at det jobbes aktivt i en gruppe rundt den truende parten.

Chistoffers mamma har valgt å stå ved ektemannens side, og fått barn med han på nytt. Men kuttet all kontakt med øvrig familie.

Jeg ser på mishandling og omsorgssvikt mot barn som et enormt samfunnsproblem, og jeg vil gjøre det jeg kan for at barn i Norge ikke skal oppleve en barndom som det Christoffer Kihle Gjerstad gjorde.

Barn kan ikke noe for foreldrenes problemer, de er uskyldig i alt og fortjener å få en trygg og god oppvekst i et av verdens beste land og vokse opp i. Men det er dessverre alt for mange som lider-

Jeg oppforderer alle foreldre i Norge til å ta kontakt med barnevern, skolen eller politi, hvis du har det minste mistanke om at det er barn i din omgangskrets som ikke har det bra. Hvis noe av dette som skrives på denne bloggen nå kan være med på å få et barn i tryggere rammer så er det flott. Vi MÅ tørre å tenke det verste, for barns beste-

UNICEF har et slagord som er riktig og viktig- Barn er verdens viktigste. Og alle barn har rett på en trygg barndom. Du har plikt til å bry deg!

Barn er det kjæreste vi har, de fortjener å kunne legge seg i trygge omgivelser uten frykt for mishandel. De fleste barns største helter er foreldrene… du er en helt hvis du gir ditt barn en god barndom-

Kun de feigeste går på de svakeste!

Christoffer Kihle Gjerstad ville vært 14 år nå og skulle stått som konfirmant til våren…

Man kan gråte blod til evig tid når man hører Ragnhild Gjerstads historie!

Man må tørre å bry seg!

http://www.forbarnasbeste.no/

http://www.stinesofiesstiftelse.no/

Kilde TV2.no og VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/foreldrevold/artikkel.php?artid=10033558

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/foreldrevold/artikkel.php?artid=10025495

http://www.tv2nyhetene.no/tabloid/i-tabloid-hvorfor-maatte-christoffer-doe-3308484.html

http://www.tv2.no/gmn/ut-av-skammen-for-christoffer-3306312.html

2 thoughts on “Christoffer Kihle Gjerstad ble bare 8 år gammel

 1. SV: Helt enig med deg, barnemisshandling er helt forferdelig, og at folk kan få til å gå løs på uskyldige små barn er ofr meg helt ubegripelig.

  Jeg skrev også faktisk om denne saken for ei tid tilbake siden, det er jo helt grusomt, og at denne mannen kun får 8 år i fengsel for å ha drept et menneske og et barn som hadde hele livet forran seg er helt forkastelig, og moren er hverfall ikke noe bedre som fortsatt er sammen med dette udyret!

  http://stineemoor.blogg.no/1282961484_8_r_gammel_gutt_misha.html

  Veldig sant det du sier om at vi ikke må nøle med å kontakte noen vis man har mistanke om at noe galt foregår, det er bedre og gi beskjed en gang for mye enn en gang for lite, noe jeg har skrevet om i dette inlegget: http://stineemoor.blogg.no/1281205763_stopp_barnemishandlin.html (samme overskrift men to forskjellige inlegg)

  Her er det snakk om et barn som blir mishandlet så til de grader, mens naboer hadde mistanke men gjorde ingenting med det, pga at de følte de ikke kunne blande seg inn i andres privat liv. de var redde for at det kansje bare var noe de trodde, og da ville det blitt veldig dumt om de faktisk hadde ringt politiet uten grunn!

  Jeg ble så sint når jeg leste den utalsen der, hadde de bare godde og sette sin egen stolthet til side, og ringt til politiet ville nok denne gutten hatt det mye bedre i dag, og sluppet å gå gjennom det helvette så lenge som han gjorde. som jeg også skriver så er det fult mulig og ringe anonymt til diverse hjelpe apparater for å gi en bekymringsmelding! At folk kan være så egoistiske og redde for å bli ydmyket at de heller lar være å kontakte politiet i slike situasjoner er jo helt forferdelig!

  helt riktig det du sier på slutten her, man må tørre å bry seg!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.