Deilige norske håndballspillere ble EM mestere!

 

Camilla Herrem og de andre norske stjernene kommer til å sloss for medaljer og er favoritt til å kapre sitt 4. Gull i EM sammenheng-

Men det er mange profiler i den norske troppen, og det er det mange som vil vite noe om. Kanskje fler enn de som er villig til å heie fram vår yndlinger til gull, dessverre-

Mange av jentene stod modeller for en kalender til inntekt for sine klubblag for en tid tilbake- og bildene er så flotte at de burde være hengt opp langs Karl Johans gate i hele mesterskapet. Problemet et kanskje mer at det er allerede flere av de som var med på kalenderen som nå ikke lengre er aktuelle for landslaget.

 

Jenter som står fram med lite klær har en tendens til å få endel fokus. Og spesielt hvis de har et navn fra før og er kjent for et eller annet. Hvem husker vel ikke journalisten som la seg selv ut på Twitter i bare trusa.  Og Marianne Auli og hennes berømte og flotte rumpe. Men kanskje best huskes vel den mest sexye av dem alle, Kari Traa med dette bilde.

Kari Traa

Men tilbake til hånballjentene- Jeg mener det er gøy med håndball. Og jeg håper og tror at de norske juvelene beholder landslagsdrakten på, og spiller seg stadig bedre utover i mesterskapet, og at det kommer tusentalls bjelletunge, medlemmer fra håndballens venner og jubler jentene fram til nok en EM triumf.

De norske håndballjentene vant nabokrigen mot Sverige og kan feire sitt fjerde strake EM-gull i kveld.

Er det rart vi elsker dere?

GRATULERER NORGE!!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.