Det blir trangere om plassen på blogglisten.no

Mulig det ikke er noen interne stridigheter mellom blogglisten.no og Blogg.no

Men det er liten tvil om at det er blogglisten.no som stadig får flest bloggere. Mange flere hver eneste dag.

Er det plass til uante mengder bloggere, og hva skal alle de forskjellige bloggerne skrive om? Vet du hva du skal skrive om til en hver tid?

Noen skriver ofte, mange innlegg pr dag. Mens andre skriver kanskje noen få i løpet av en hel uke- Jeg er ny som blogger, men har noen hundre lesere hver dag- litt ut i fra hva jeg skriver om, men det kan se ut som toppbloggerne (topp10) har mange tusen lesere automatisk hver eneste dag. Det er godt gjort….

Er det faste lesere som da er innom allerede ved midnatt på hver og en av toppbloggerne? Jeg tror blogglisten.no nuller listen ved midnatt uten at jeg skal sette mye penger på nettopp det.

Da er det et tankekors at eksempelvis «VOE» og «Fotballfrue» allerede kl 0700 har mange tusen lesere,  mange flere enn alle andre bloggere. Jeg insinuerer ikke at disse driver med noe muffens, det har jeg ingen grunn til, og det tror jeg heller ikke. Jeg bare stiller spørsmålet. Kanskje flere lurer på det samme og kanskje noen kan svare på det….

Blogging er gøy. For noen blodig alvor, for andre en hobby. Jeg bruker blogging som en glimrende måte å få utløp for skrivertrang, meningsytring, og formidle tanker og spørsmål. Samt at det er en fin måte å komme i kontakt med andre bloggere på-

Jeg liker å blogge mye, for mye mener noen. Men jeg liker det, og jeg synes det gir meg mye tilbake. Ikke i form av kroner og øre, men i form av en stadig stigende lesergruppe og anerkjennelse for en god blogg. Det er en motivasjonsfaktor og ikke minst veldig hyggelig.

Men tilbake til blogglisten.no. Der er det i skrivende stund drøyt 25000 registrerte bloggere, og tar man med andre andre steder man kan være registrert med egen blogg som VG blogg, Blogg.no osv så er det nok nærmere en halv million bloggere i Norge.

Kan det bli, eller er det for mange bloggere?

Det ser ut til at det er de samme 10 som er på topp til en hver tid. Kan det være et signal om at de aller fleste bloggerne gjør en for dårlig jobb? Med å ikke gjøre egen blogg interessant nok?

Eller må man være svært vakker, vellykket og ha flinke folk rundt seg for å lykkes?

Vel, blogging er en fin hobby for mange og man trenger ikke være på topp for å synes det er gøy å skrive-

Er du i tankeboksen og har lyst til å starte å skrive så er det sikkert plass til deg også.

Bruk bloggen din til å spre glede, informasjon og positivitet. Da vil du lykkes. Men vær tolmodig, det tar tid å bygge opp en seriøs og belest blogg- ( bortsett fra Linneá da;) http://www.blogglisten.no/blogg/www.linniiie.com Hun er aldri positiv, men vi elsker bloggen hennes for det!

Jeg tror blogglisten. no vil ta enda flere bloggere fra blogg.no og bli enda større. Ser vi 30.000 i løpet av 2011?

/2010/10/toppbloggere-flykter-fra-blogg-no/

 

Vargas

 

9 thoughts on “Det blir trangere om plassen på blogglisten.no

 1. Det er litt snodig dette liste greiene ja. Jeg er nok ikke i målgruppen till de fleste bloggerne på topplistene, og for meg så fenger de ikke i det hele tatt. For meg så virker det som om det er en hel haug med bloggere som prøver å etterligne topplistefolkene, og de bloggene er jo bare enda kjedeligere. At mange blogger ser jeg ikke problemet med, men det gjør det vanskeligere å finne de gode som fenger ens egen personlighet, for man må pløye igjennom uhorvelige mengder med dritt først.

  1. Jeg tror du har rett jeg Anette. Det er viktig å skille seg ut av mengden- Men jeg tror det er en fordel for de som er på topp 10- uten at jeg kjenner noen av dem- så tror jeg de har vært med veldig lenge, og at det er til deres fordel. De har skapt seg en identitet. Men jeg er enig i at det er mange og stadig flere som etterligner de så kalte rosabloggerne.

   Takk for innlegget ditt Anette-

   Vargas

  1. Enig- Som vanlig kloke ord fra Kamelryttersken- Det er alt for mange helt like blogger- og det er bare untaksvis blogger som skiller seg ut i mengden. Men jeg er glad for at folk har skjønt at det er blogglisten som teller og ikke blogg.no

   De fleste som har mange lesere er å finne på blogglisten.no

   Takk for kommentar-

   Vargas

  1. Det kan jeg på stående fot love deg- men jeg har det vært hos deg tidligere ogdå- du har en stil ren og flott blogg- Kanskje jeg ville brukt litt flere bilder men dette har nok du full kontroll på;)

   Klem fra din venn!

   Vargas

 2. Ikke noe problem å jukse med bloglistten.no sine logger og lister. Brukte en uke å ligge på førsteplass på blogglisten.no uten å ha en eneste blogg post.

  1. Hva er poenget med å jukse seg til en topp-plassering? Kan du ikke skrive blogginnlegg uten å
   måtte jukse deg til gode plasseringer bør du la være å skrive.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.