Det er ikke størrelsen det kommer ann på…

Men måten den blir brukt på som teller sier de som har greie på det. Jeg er ikke helt sikker på det, men det kan jo være en trøst for alle med litt mindre enn gjennomsnittet størrelse på utstyret. Det er ikke sikkert at alle som sier de har greie på det har det heller, men det er mange meninger om emnet i hvertfall. Snittet er ca 14-16 cm og ca 12- 14 cm i tykkelse. Og der kommer vi til noe viktig, de som sier de har greie på det, de sier at tykkelsen teller mer! hmm godt  å vite for de menn som kan slå i bordet med ei » falukorv»!

Når det kommer til kvinners meninger om det meste så er det jo ikke så smart av menn å blande seg inn. Men når det kommer til dette emnet så har har alle kvinner en mening om det, og menn holder stort sett kjeft mens de ser ned…

Men, skulle emnet om kvinnens fordeler og attributter komme opp som tema så er de fleste menn raskt frampå å ytrer seg om hvor viktig fyldig rumper og store pupper er! Her er ofte størrelsen minst like viktig, fordi, hvis noen av delene blir for stort, så er det plutselig ikke så attraktivt lengre, merkelige greier!?

Jeg vet ikke om størrelsen teller eller ikke jeg, bare alt ellers virker som det skal!

2 thoughts on “Det er ikke størrelsen det kommer ann på…

 1. Det er ikke størrelsen som teller – Det er kjemien mellom to personer! Jeg har prøvd litt forskjellig, og den beste sexen jeg har hatt er med han jeg hadde sterkest bånd med. Han hadde ikke akkurat noe kjempeutstyr, men siden det nermest gnistet mellom oss ble det perfekt! Men hvis man er ut etter en one night stand, er det nok bare størrelsen som teller.

  1. Ok- så om du hadde blitt forelsket med en med som var bedre utrøstet så hadde det vært bedre enn om det møtte en med midre fordeler?

   Tror jeg skjønner hva du mener Anette:)

   Takk for din kommentar-

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.