Ditt verste ferieminne

 

Jeg vet det er en del som fortsatt har mye ferie igjen og sommeren er fortsatt her. Men har du et ferieminne du vil dele med meg så hadde det vært fint. Men jeg skriver litt her så lenge, mens du gjør klar ditt innlegg-

Jeg har lenge beundret de som går eller sykler ferieturer med oppakning på ryggen eller på sykkelen. Og gjerne i telt og sovepose. Har ikke noe med ferie å gjøre for min del.

Jeg er for lat, jeg er livsnyter og liker hoteller med svære senger, boblekar og en diger minibar. Det vil si en minibar blir aldri diger, derav navnet M I N I bar-

Jeg ser for meg min elskede og meg selv på sykkeltur. Vi hadde for det første syklet oss vekk, så vi ikke fant fram til bestemmelses stedet. Så det hadde blitt flere dager med leteaksjon, helikopter, lavinehunder, Røde Kors, CNN og det hele. Vel, kanskje ikke CNN, men vi hadde garantert havnet i NRKs reiseradioen og blitt etterlyst i «tapt og funnet» reportasjen.» De hadde liten sykkelerfaring da de dro, men var godt kledd»….

Også var det teltet. Vi hadde garantert glemt minst to sånne teltstenger, så teltet kunne vi knapt bruke. Og fikk vi opp noe telt så var det sikkert så vått at vi badet  i det- og vi hadde nok fått en million myggstikk hver, bare i lysken!

Han Lars Monsen er synonymt med å være tøff mann. En helt i hele ordets betydning. Skulle jeg blitt med Lars på tur, så måtte han nok vært ute mer enn i tre år. Bare for å lete etter alt jeg hadde rotet bort for oss. Kaffekjelen hadde blitt brukt en gang så hadde den vært borte som en sviske- Dessuten så er jeg allergisk mot hund så jeg hadde nyst så høyt og lenge at det var bare å glemme å jakte på både rovdyr, fugl og fisk. Vi hadde sultet hjæl Lars og jeg.

Nei, bedre om Lars hadde blitt med meg, men da hadde nok TV- programmet havnet i kulturavdelingen, etter kl 2400 med advarsler om sterke scener…

Jeg skal ikke på sykkeltur med sovepose og telt, men jeg beundrer folk som gjør det. Veldig!

Jeg er livsnyter,og vil ha det varmt, og ligge godt, ha tilgang til pc og TV osv…

Favoritt senga er den på Hotell Opera i Oslo, Norges desidert fineste og beste hotell som jeg har bodd på, og reiser så ofte jeg kan til akkurat det hotellet. De har også de beste sengene!

Thon Hotell Opera

Da venter jeg i spenning på ditt innlegg:)

2 thoughts on “Ditt verste ferieminne

  1. Tjena Erik

   Viktig med videoblogg på bloggen, jeg har ikke det på min blogg, men det er fodri jeg har en mer anonym blogg. Jeg synes du skal ha lengre innlegg. Og ha noe å si, ikke bare skjære grimaser, det ser veldig uprofft ut. Og en viktig ting til, rydd opp i bakgrunnen. På badet ditt er det en hel masse klær i en haug bak deg. Den må bort.
   Ellers er du veldig dyktig.
   Stå på Erik.

   V

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.