Dritt lei grillmat? Og spesielt kjøtt?

 

Ok, da skal du få en liten oppskrift av meg som langt derifra er noen hokkus pokkus- Men veldig veldig god-

Fisk er etter min mening undervurdert mat og mht all grilling av burgere, pølser, og annet kjøtt som hører sommeren til så er det lett å droppe fisken. Fisk er godt på grillen også men denne oppskriften er i ovn. Det er godt med et avbrekk fra kjøttmåltidene-

Du finner 4 pk med laksefileter i de fleste butikker. To slike må du ha. 8 fileter uten skinn og ben.

Disse er frosne så det kan være smart å legge de i vann på middels varme i 5 min, fisk skal aldri koke. Sett ovnen på 200 grader.

Legg litt brokkoli kun 2 til 3 minutter i kokene vann- Legg fisken i ildfastform, helst lang type,  slik at fisken ligger minst mulig oppe på hverandre. legg brokkolien oppe på og i mellom filetene. en halv eller liten løk skjæres i små biter og strøes over. Ikke glem salt og pepper. Du kan bruke purreløk hvis du ikke liker løk.

To bokser  skikkelig kremfløte (ikke mat fløte) helles over fisken. Og til slutt strø på godt med ost. Det er veldig godt med litt salt på osten men ikke for mye siden du allerede har saltet fra før. midt i ovnen i ca 20 til 25 minutter- Eller til osten er gylden brun. Veldig yummy synes jeg, og kan serveres til de aller fleste anledninger.

Det kan brukes bacon, og man kan velge asparges i tillegg. Noen er glad i reker og scampi som kan legges i mot slutten.

Skulle du ha spørsmål om middagsretter eller annet inne middag og matlagings faget så er det liten vits i å spørre meg da jeg er ingen kokk. Men jeg er kreativ og veldig glad i å lage mat. Så jeg tar ting out of the blue.

Skulle du derimot ha råd om mat fra en hobby- kokk så er det bare å spørre i vei. Jeg garanterer svar på alle spørsmål om mat-

Baccalao er min spesialitet!

Vel bekomme-

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.