Du har plikt til å bry deg

I NORGE UTSETTES ETT AV TI BARN FOR OMSORGSSVIKT, VOLD ELLER MISBRUK. LIKEVEL TROR DE FLESTE AT DETTE IKKE ER NOE SOM SKJER DER DE BOR, ELLER MED BARN DE KJENNER.

FOR BARNAS BESTE MÅ DU TØRRE Å TENKE DET VERSTE.

 

Det er barn også i ditt nærmiljø som er offer for vold, misbruk og omsorgssvikt. Det er din plikt som medborger å si ifra hvis du vet om noen barn som er i en slik situasjon.

Og er du som leser dette redd, eller av andre grunner i behov av å snakke med noen så kan du lese her: http://www.ung.no/

Og for alle som er opptatt av barns rettigheter hver så snill og se på dette: http://www.stinesofiesstiftelse.no/

http://www.forbarnasbeste.no/

Jeg kan være din venn, jeg bryr meg.

Men ikke vær naiv, mishandling skjer overalt, ikke bare i ditt nabolag, din by eller din oppgang. Det skjer dessverre overalt flere ganger daglig i alle land.

Barnelik funnet nedgravd

Likene skal ha blitt funnet på to forskjellige adresser i landsbyen Villers-au-Tertre, like ved grensen til Belgia nord i Frankrike.

Paret som er siktet antas å være foreldre til alle de åtte barna.

Politiet skal ha funnet barnekroppene etter å ha blitt varslet av en familie som skal ha kjøpt det gamle huset til samboerparet, skriver den franske avisa 20 minutes.

Verden er et forferdeilg sted å være, som oftest er det barn som er ofrene. De mest uskyldige og sårbare…

Fengselstraffene er alt for lave for å mishandle barn, i de fleste land.

Det burde vært livstid for å ta et barneliv etter min mening.

 

 

Vargas

One thought on “Du har plikt til å bry deg

  1. Man kjenner vel alle til noen tilfeller der barn har blitt dårlig behandlet. Men at babyer blir drept hører man ikke like ofte om. Dette skjer i Norge også, selv om mange tror det ikke kan skje i et «sivilisert land.» Tenker med gru tilbake på bjarkøysaken der mordersken atpåtil ble frikjent på syltynnt grunnlag som siden har visst seg å være umulig. Nei at folk er snillere og mindre falig her til lands er bare en myte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.