Eie bil er dyrt- ikke ha service er dyrere

 

                                              

Mange kjører bilen til den stopper av seg selv og skjønner ikke hvorfor, og de fleste er damer. Jeg kjenner flere som aldri har fylt olje på bilen og skjønner ikke hvor den skal heller. Jeg sier ikke at alle damer er dumme når det gjelder bil. Så tett er jeg ikke, men det er flest damer som kjører bilen tom for bensing og olje. Garantert.

Folk kjøper biler til mange hundretusen, men vet nesten ingenting om hva som er under panseret. Det er liten tvil om at det er  biler på norske veier som både skulle hatt service og ettersyn for lenge lenge side.

Men service på bil er svinedyrt, det også i Norge. Jeg har hørt at merkeverksteder i Sverige tar ca halve prisen sammenlignet med i Norge. Men jeg har ikke sjekket ut dette selv. Kan være lurt å sjekke ut om du bor i fornuftige avstand fra grensen, og det er det jo mange som gjør.

Men fortsatt kan det lønne seg å gjøre litt selv: Høre etter lyder som kan varsle at en feil er i ferd med å utvikle seg.

Blir du var en lyd som ikke har vært der tidligere, er det noe på gang. Lukker du ørene og gir blaffen, så vil den ene feilen ofte føre til en annen, og verkstedregningen bare vokser…

Kilde VG.no

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10017320

One thought on “Eie bil er dyrt- ikke ha service er dyrere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.