Har du en Acer så er du kanskje ikke så fornøyd med pc´n din? Acer kommer dårligst ut av de testene ekspertene i IT avisen har utført-

IT-proffene har talt.

Acer er den produsenten i verden som har dårligst kvalitet på sine bærbare PC-er.

Proffene svarer
Dette kommer fram i en leserundersøkelse som fagnettstedet TechRepublic har utført.

TechRepublics lesere er stort sett profesjonelle IT-folk med et stort forbruk av laptoper. Både privat og i jobbsammenheng.

Lang erfaring
Mange har også ansvar for innkjøp av store partiert med PC-er på vegne av bedriftene sine, og har erfaring med mange leverandører.

Så denne gruppa burde vite hva de snakker om. Hele 7370 har svart på undersøkelsen.

Tvilsom topp
Leserne fikk to spørsmål: Hvilken PC-leverandør lager de de minst pålitelige bærbare PCene? Og hvilke leverandører har de mest pålitelige maskinene?

På det første spørsmålet svarer 24 prosent at Acer er verst. Deretter kommer HP med 21 prosent, Dell med 20 prosent Toshiba med 12 prosent og Lenovo og Asus med henholdsvis åtte prosent hver. Apple kommer på en for dem hyggelig sisteplass. Bare sju prosent mener deres MacBook og MacBook Pro er minst pålitelig.

Dell mest pålitelig
Når det gjelder de som er best, går Dell av med seieren. Hele 21 prosent av de 4 609 som svarte mener deres bærbare maskiner er best. Deretter kommer HP med 18 prosent. Lenovo får 17 prosent av stemmene, mens Toshiba og Apple deler fjerdeplassen med 15 prosent. Asus kommer nest sist med åtte prosent.

Også her tar Acer jumboplassen. Bare seks prosent mener deres maskiner er mest pålitelige.
Jeg er rimelig sikker på at du betaler det du får mht laptop og kvalitet. DELL er bra, og koster derfor mer enn en Acer. Acer er et billigmerke mest sannsynlig pga av kvaliteten. Men jeg er sikker på at det er flere som har en Acer og er veldig fornøyd, sånn er det alltid.

Jeg for min del har en deilig ASUS som er bare helt topp. 17 tommer skjerm bla.

Er du fornøyd med din PC? Og hvilket merke liker du best?

 

Kilde IT- avisen.no

Tags: Acer, verst

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Edderkoppene kommer inn i huset ditt

  Høsten kommer sigende, og en hær av åttebeinte, hårete skapninger invaderer hus, garasjer og andre gjenstander vi omgir oss...

Aktivister ombord i Miriam- vil til Gazastripen

  Dette kommer til å bli et kaos av enorme dimensjoner-  hvis de støter på Israelske militære fartøy. Og det vil...

Lukk