Ekspertene mener Acer er verst

 

Har du en Acer så er du kanskje ikke så fornøyd med pc´n din? Acer kommer dårligst ut av de testene ekspertene i IT avisen har utført-

IT-proffene har talt.

Acer er den produsenten i verden som har dårligst kvalitet på sine bærbare PC-er.

Proffene svarer
Dette kommer fram i en leserundersøkelse som fagnettstedet TechRepublic har utført.

TechRepublics lesere er stort sett profesjonelle IT-folk med et stort forbruk av laptoper. Både privat og i jobbsammenheng.

Lang erfaring
Mange har også ansvar for innkjøp av store partiert med PC-er på vegne av bedriftene sine, og har erfaring med mange leverandører.

Så denne gruppa burde vite hva de snakker om. Hele 7370 har svart på undersøkelsen.

Tvilsom topp
Leserne fikk to spørsmål: Hvilken PC-leverandør lager de de minst pålitelige bærbare PCene? Og hvilke leverandører har de mest pålitelige maskinene?

På det første spørsmålet svarer 24 prosent at Acer er verst. Deretter kommer HP med 21 prosent, Dell med 20 prosent Toshiba med 12 prosent og Lenovo og Asus med henholdsvis åtte prosent hver. Apple kommer på en for dem hyggelig sisteplass. Bare sju prosent mener deres MacBook og MacBook Pro er minst pålitelig.

Dell mest pålitelig
Når det gjelder de som er best, går Dell av med seieren. Hele 21 prosent av de 4 609 som svarte mener deres bærbare maskiner er best. Deretter kommer HP med 18 prosent. Lenovo får 17 prosent av stemmene, mens Toshiba og Apple deler fjerdeplassen med 15 prosent. Asus kommer nest sist med åtte prosent.

Også her tar Acer jumboplassen. Bare seks prosent mener deres maskiner er mest pålitelige.
Jeg er rimelig sikker på at du betaler det du får mht laptop og kvalitet. DELL er bra, og koster derfor mer enn en Acer. Acer er et billigmerke mest sannsynlig pga av kvaliteten. Men jeg er sikker på at det er flere som har en Acer og er veldig fornøyd, sånn er det alltid.

Jeg for min del har en deilig ASUS som er bare helt topp. 17 tommer skjerm bla.

Er du fornøyd med din PC? Og hvilket merke liker du best?

 

Kilde IT- avisen.no

11 thoughts on “Ekspertene mener Acer er verst

 1. Veel.. når såkalte «eksperter» uttaler seg, blir jeg straks skeptisk! Og når du skriver at «…mange har også ansvar for innkjøp av store partiert med PC-er på vegne av bedriftene sine…» da blir det enda værre! Det pga. at jeg vet ikke så rent lite om hva innkjøpsordninger går ut på… bl.a pris, kvantum, og, ikke minst, «»rabatter» under bordet.. Har selv en Asus som er den beste PC jeg har hatt! Har også en Toshiba Satellite jeg er kjempefornøyd med. Dell og HP derimot er «bare ræva», er MIN erfaring… 🙂

  1. Takk for innlegg. Hver mann/ kvinne sin PC- Men at HP og Dell er » bare ræva » tror jeg ikke noe på. Dette er de store merke navnene om selger mest Worldvide. Og det skjer ikke uten at det er en viss kvalitet.

   Men er du fornøyd med din Acer så er det fint det:)

 2. Eksperter? Overbetalte sponsa journalister tenker jeg 🙂
  Jeg har en Acer, 11,2 bare. Har satt den opp med bare open source og free progs. Resultatet er at jeg har en helt nydelig og rask reisepc. Lett i vekt og sjeldent befengt med bugs. Så jeg lurer virkelig på disse «ekspertene». Kan jo hende at de bare tenker i tradisjonelle baner og i så fall er neppe acer det beste. Men jeg elsker min 🙂 Populært kalt «pudderdåsa» for den er rosa 🙂 Men jeg betalte ikke 1500 mer for å få den i annen farge heller da 🙂

 3. At acer er verst tror jeg gjerne. Har en Acer travelmate og har vært masse plaga med den. Hengslene til skjermen er knukket, den låser seg hele tida, vifta måtte jeg bytte etter under ett år. Ikke fikk jeg det på garantien heller selv om den ikke var gått ut. 5 000 skulle de ha for å bytte vifta! Bestillte ny vifte på en delebutikk på nett og satte den inn selv. Det ble 350 kroner inkludert fraktXD
  Dårlig skjerm og grafikk kort på denne også, sukk:\

 4. Første gangen jeg fikk bærbar pc for type fem år siden så fikk jeg en Acer. Den er til og med 17″ skjerm på den. Men merket Acer er det verste man kan komme bort i. Det er bare trøbbel med den. Jeg bruker kun Mac nå, og kommer aldri til å bruke noe annet. Kanskje jeg velger meg en liten Dell bærbar hvis jeg vil ha en liten bærbar med på ferie, en som ikke er fullt så høy av verdi som Mac. Men tvilsomt at jeg gidder det. Liker Macen min, og den får bli med meg på ferie til USA neste år.

 5. so true. har hatt 2 acer bærbare maskiner, den første tar en time å slå på og den andre har vært inne på reperasjon og blitt byttet ut 6 eller 7 ganger det siste året.

 6. Kjøpte ASUS 17 bærbar i fjor. Etter noen måneder begynte curseren å ta sine egne veier under skriving – helt av seg selv. Ikke noe problem sa Expert på Hamar – dette ordnes på noen dager. Nå har det gått snart 6 – seks- uker – fortsatt er det ikke iorden. ASUS ? Nei, vurder et annet merke. Dette er bånn !!!

  1. ASUS er noe dritt- Du burde ha valgt en DELL, HP eller Asus om du skulle ha hatt en bra pc. De som har skikkelig greie på det velger ingen av delene. Men legger litt mer penger i en MAC, da har du verktøy mye lengre enn om du velger en pc av nevnte merker- Bare et tips.

   Takk for kommentar Leif Erik

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.