Elever må få velge selv

Vi lever i et demokrati-

Jeg mener elever må få velge selv hva de skal gå i. Både på skolen og fritiden. Det er ikke noen lover og regler for å hverken gå i uniform eller påbudt med hijab i Norge. Derfor er det viktig at elvene selv bør få gå i det de trives best i. Medelver kan ikke ikke trakassere medelver fordi de velger å gå uten hijab, og det er helt forkastelig at norske jenter skal bli trakasert på en norsk skole med mange fremmedspråklige, fordi hun kler seg som en hvilken som helst norsk jente.

Både innvandrerjenter og etnisk norske blir mobbet for klær og utseende av muslimske klassekamerater.

– Man utsettes for et press ved at man blir sett ned på som en dårlig muslim og stemplet som en dårlig jente når man ikke bruker hijab, forteller Madina Saypullaeva.

Den muslimske 20-åringen, som opprinnelig er fra Dagestan i Kaukasus, må tåle stygge blikk fra både kvinner og menn når hun går på Grønland i Oslo. Fordi hun ikke bruker hijab-

Både Wahlmann ved Vahl og Eggen ved Mortensrud skole tror etnisk norske foreldre bevisst sender barna til andre skoler.

– Av frykt for at barnet deres skal bli eneste norske i en klasse, velger de få etnisk norske foreldrene som har barn i inntaksområdet å sende ungene sine til en annen skole, sier Wahlmann.

– På Mortensrud er 97 prosent av elevene minoritetsspråklige. På naboskolen, Stenbråten, som ligger 500 meter unna, er fordelingen cirka femti – femti. Mange av de etnisk norske foreldrene i nærområdet foretrekker at barna deres begynner der, sier Eggen, som synes det er utfordrende at nær sagt alle elevene er fremmedkulturelle.

Så lenge man bor i Norge og går på norsk skole så er det bare å innrette seg etter norske regler og normer- Enkelt!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10002677

kilde vg.no

8 thoughts on “Elever må få velge selv

 1. Hijab må forbys, ellers vil Norge bli en islamistat. Ikke-muslimer hetses på Oslo Øst og der muslimene er i flertall. Å forby hijab er å sette rett dagsorden for demokratiet og like betetingelser mellom gutter og jenter. Hijab er et kvinnefiendlig antrekk, og at muslimske jenter ikke får ha en kristen kjæreste er rasisme. Det får det bli slutt på!

  1. Vel jeg er ikke helt enig i at det bør forbys, de bør få følge sin religion, så lenge det ikke skader andre- men det er viktig at innvandrere blir skikkelig integrert, og følger norske lover og regler- da forsvinner mobbingen av seg selv på sikt-

   Takk for ditt innlegg

 2. Enkelt men langt fra enkelt. Det er holdninger og «verdier» som ligger svært sentralt og dypt i mange kulturer vi får innvandrere fra i stort monn. Når vi attpåtil sliter såpass med å være litt strikte og konsekvente her i landet, og har en så stor kjærlighet for «det fargerrike fellesskapet», så blir det helt enkelt veldig vanskelig å forandre noe på dette. Resultatet er egne muslimske skoler og egne «norske» skoler fordi de norske elevene mobbes bort fra de muslimskdominerte.

 3. Det skader psykiss. Islam spiller veldig mye på psyken til folk og leker med hjernen.
  Om de ikke vil bli skikkelig integrert hva da? Skal man fortsatt la hjab og ha sharialover i Norge?

  Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy!

 4. Alt henger sammen!

  Den norske regjeringen støtter muslimske ekstremister og terrorister, selv om de ikke sier at de gjør det så tar de imot dem i Norge og gir dem et godt grunnlag i Norge. De driter i soldatene!(All ære til dem!)

  Hadde nazismen vært en religon som hadde vert fri for kritikk hadde Hitler vunnet, skal man la Islam vinne fordi det er en religon eller slå hardt ned på slike ideologier?

  Selvsagt stiger høyresiden, enn så lenge Nordmenn er i flertall selv om regjeringen importerer stemmer fra utlandet og setter dem på gaten med en stemmeseddel og ett håp om bedre liv.Nordmenn flest vil ikke leve som muslimer, og mener det der feil at muslimer pakker på oss religionen sin, og ikke holder den hjemme. Men etter islam er dette perfekt oppførsel ifølge islam, der de skal lære oss nordmenn hvordan VI skal oppføre oss i VÅRT LAND.
  Vi har 2 valg:
  1- Selv om regjeringen sendre soldater for å stoppe ekstremister i Afghanistan, inviterer de med sin venstre(hint,hint) hånd slike onde menn til Norge og gir dem perfekt grunnlag å starte det vi kjemper blod og tårer for der.Valget blir da å stå imot her hjemme på egen hånd, gå slik du vill, spis det du vill, tegn det du vill, si det du vill, gjør det du vill så lenge det er innenfor loven.
  2- Rope Allah er vår enste Gud og Muhammed er hans sendebud.

  Ikke gi etter for mørkemenn!
  – GÅ kledd slik du vill!
  -Klin på gata!
  -Gjør det du vill så lenge du ikke bryter loven!

  Regjeringen kjemper mot onde islamister i Afghanistan med den ene hånden, men inviterer dem til Norge med den andre hånden. Vi må selv bekjempe den her, gå kledd slik du vill, ver utfordrende og sexy! Om du vill gå med en potetsekk på hodet, kan du selvsagt det også.

  youtube.com/watch?…p;feature=grec_index
  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=player_embedded

  Det er til syvende og sist men som har fått jentene til å mobbet andre jenter med hjernevasking, bank, hijab(og andre psykiske hjerne manipulerende plag, ord og gjerninger)

  De Rødgrønne har skapt snik-islamisering?
  Pøh islamiseringen er åpenbar!

  Den iranske ambassadøren reagerer på norsk uhøfflighet snarere en steining og dødstraff, sier vel det meste om Iran? og muslimer også kanskje? Ingen muslimer som forteller meg noe annet vertfall! Hvor er de såkalte moderate? «Alle» 10 som gikk mot terror, og de «få» problematiske 4000 som støttet Bhatti og andre terrorister og ekstremister.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.