En seier som betyr så mye!

West Ham – Wolves 1-3 og tre svært svært viktige poeng for Wolves som sloss desperat for å holde plassen i Premier Leauge. Selvom det er 7 kamper igjen, så ser det unektelig veldig bra ut nå.

Kampen tirsdag kveld, var åpen og spennende en stund, men Kevin Doyle sendte Wolves fortjent i ledelsen midt i første omgang. Hammers hadde en sjanse rett før pause som sin eneste store. Og i 2. omgang var det enda mer oldgold and black! Vi eide kampen, vi var først på alle baller og i alle tacklinger. Zubar og Jarvis satte inn hvert sitt mål, og en unødvendig scoring i mot på overtid ødela noe av glansen i denne kampen som er historisk. Wolverhampton Wanderers´s største borteseier i PL er et faktum. Og siste seier på bortebane mot West Ham kom i 1978!

Jeg har vært WOLVES fan i mange mange år, og jeg mener dette er et av de største øyeblikkene- å få være med på at vi har et godt lag, en glimrende manager i Mick McCharty , en bunnsolid økonomi, en ledelse som viser at de bryr seg, og en fanskare vi har all grunn til å være stolt av,  og alt er bare helt fantastisk!

 Vi har en liten fanklubb i Norge som heter Vikingwolves. Skulle du være interessert i klubben på noen måte, så ta kontakt med meg eller send inn dine spørsmål her: www.vikingwolves.com Vi har plass til alle som har litt interesse eller liker klubben av en eller annen grunn.

Det er en stor interesse for engelske klubber i Norge, og Wolves er en av der aller mest merriterte og hadde sin storhetstid på 50-tallet da de vant både 1. divisjon og var med i de øverste Europacupene-

Jeg elsker klubben av hele mitt hjerte og håper så inderlig at vi skal spille på øverste nivå i England og etterhvert i Europa i årene som kommer!

Vil du være med?

Meld deg inn allereder nå, du vil aldri angre på det!

COME ON YOU YOU WOLVES!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.