Endelig skole igjen?

Da kan vel ungene forberede seg på å gå på skolen snart igjen, vet om noen som ikke blir så glad for det, men desto viktigere å få ungene inn i vanlig døgn rytme og ikke minst til skolen for å bli  ferdig med pensum!

Foreldre som sliter med å ha med unger på jobb, eller ikke har pass til ungene blir nok lettet hvis det kommer en løsning også

Bra det kommer til enighet nå så  lærerne får som fortjent, de har jo snart bare åtte ukers ferie!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10001176

18 thoughts on “Endelig skole igjen?

  1. Hvorfor har du så mange prøver på skolen og ikke en gang klart å lære å oppføre deg som folk? Om du har egen blogg så hadde jeg lagt den ned, og kastet pc´n i elva. Og så kan du gå å stille deg i skammekroken å skamme deg et par timer.

   Du har ikke tenkt over at det kanskje ikke gjelder deg da eller? Bareskolene har vært stengt!

   Kristina, jeg ringer til faren din og forteller hvilket språk du bruker på nettet. Skjep deg!
   Du er et slemt menneske!

   1. hahahaha, «ringer til faren din», om dette er seriøst er det noe av det dummaste jeg har sett! Enig med Kristina, og vargas du er en naiv tulling. HAHAHAHAHAHA

  2. Trenger ungdommen fri? Og hva gjør du på fritiden da? Sitter inne sammen med noen venner og suser bort dagene på dritt?

   Nei, gå å heng deg selv hvis du har et så jævlig liv. Du MÅ ikke gå på skole, du står helt fritt til å skulke hver dag om du så vil. Men om du i det hele tatt tør å ta konsekvensen av det.. Det blir nok en annen sak igjen???? Eller.. om du skulker skolen, nei da har du plutselig ingen venner å være med lenger da 🙂 eller har du kun drop-out folk som venner 😉

   1. var altså svar til kristina som tydeligvis sikkert er ei 14 år gammel jente som ikke vet hva livet innebærer 🙂

 1. Du burde virkelig vokse opp Kristina. Skrive noe så respektløst til andre som ikke har gjor deg noe som helst. Det er mange som håper på at streiken går over pga at barna trenger å komme seg tilbake på skolen\barnehagen igjen. Og vi ungdommer trenger vitnemålet vårt, med eksamene osv. Du får 2 måneder med fri nå snart, så takler du ikke at det er skole i 2-3 uker til? Det er virkelig ikke synd på deg, bare pga du har så så mange prøver. Det virker som om du trenger å lære myyye om hvordan man oppfører seg og skriver hvertfall 😉

  Hadde ikke gjort meg noe med 1 uke til i streik, men håper for de foreldra som ikke får gå på jobb, og for miljøet som får ekstremt mye søppel og avfallstoffer, og mange andre, at streiken snart blir avblåst og alt blir som normalt igjen.

 2. Lærerne har kun fire ukers ferie. Resten er avspasering. Sjekk fakta før du publiserer ting som kun får deg til å fremstå som en tosk…

  1. Skjønner du ikke at dette er skrevet for å få lærere til å reagere og komme med meldinger som dette:) avspasering er fri, og dermed ferie.

   Jeg kjenner flere lærere og de skryeter av så lang og fin sommerferie-

   Fin dag til deg også Synnøve

 3. DU er stein i hodet ditt!
  Hele denne streiken har gjort at mange ungdommer har mistet eksamen, vel dette er dumt. Men hvis ungdommer som nå har vært forvirret i en uke, uten å kunne gått på skole, imorgen må opp til eksamen, så blir det bare feil. de har ikke hatt den oppladningen de burde. og den usikkerheten streiken skaper gjør det vanskeligere for dem å prestere. du burde sjekke fakta før du skriver. For måten du skriver på, og ikke minst kommenterer andres innlegg på, er navi og rett og slett latterlig!

  1. He he du er nesten litt morsom du! Stein i hedet har visst du allerede fått også. Alt som jeg skriver i mitt innlegg er 100% rikitg hvis du hadde sjekket fakta. Jeg skriver at snart er streiken slutt, og det er bra så elevene blir ferdig med pensum. Men å forklare det til deg er vel bortkastet tid. Og når du først snakker om å svare på innlegg, les ditt innlegg engang til, så går du å ser deg i speilet etterpå. Da tipper jeg du rødmer….

 4. dette innleggets kommentarer synes jeg ble usakelig og teit fra begge parter. Jeg er både enig og uenig i innlegget ditt, men som blogger må du tåle at folk kritiserer det du skriver både på godt å vondt! takk:)

  1. Jeg er faktisk litt enig med deg i det, men noen komentarer er så teite at det er vanskelig å lavære komentere de. Hadde vært greit med saklig argumentasjon om tema. Men noen må gå på person, og kalle folk masse rart og da er det lett å forsvare seg med samme mynt, men du har rett i at det blir teit.
   Hva er det du er uenig i med innlegget? At det er bra at elevene blir ferdig med pensum hvis streiken blir ferdig?

   Takk for innlegget ditt.

 5. For all del la streiken vare et par uker til! Hvem bryr seg om de siste uken på skolen? Om man ikke går opp til eksamen gjør man ikke noe der uansett. Så la oss ungdommer få håpe på 2 ukers tidligere ferie!!

 6. Jeg går vg2 og hadde skriftlig eksamen for to uker siden. Mitt parti var et av de første som hadde eksamen på skolen. Sist fredag ble den siste skriftlige eksamen avholdt. Da hadde vi andre gått i to uker og ventet på at de skulle bli ferdige. Pensum i alle fag er delvis ferdig og når læreren kommer og sier «vel, dere skal jo ikke opp i noen muntlig eksamen nå, så det er vel ikke noe poeng i at jeg er her med dere» (I vg2 kan vi bare ble trekt ut i enten skriftlig eller muntlig), da er det ikke så veldig mye mer fornuftig å gjøre. Vi møter opp, blir krysset av for at vi er tilstede og deretter er det opp til oss selv.

  Jeg vil si at streiken har ført til at vi nå kan holde oss hjemme i stedenfor å sluntre rundt i gangene uten å ta for oss noe fornuftig. Det er én renholder på skolen som ikke er fagorganisert, derfor har hun alene hatt ansvar for toaletter o.l. Dette førte til at flere toaletter ble stengt sist uke fordi denne ene renholderen ikke rakk over alt. Det er sikkert greit at streiken blir avblåst, men da er det altså flere elever i hele landet som ikke har noe å gjøre, som sagt pga. ferdige eksamener og pensum.

  Jeg vil ikke si at jeg håper streiken aldri slutter, men jeg håper dere skjønner «problemstillingen».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.