Er du ensom? Trenger du en kjæreste?

Da har du enten valgt det selv, ellers så tror jeg nesten du driver gjøn med meg- Det er liten eller ingen grunn til å sitte å være ensom uansett alder, interesser eller bosted. Men har du for få å være sammen med så kan jeg liste opp alternativer for deg- OG finner du så ingen venner, kjæreste eller noen å omgåes etter å ha prøvd her, så skal jeg personlig komme hjem å holde deg i hånda!

Har du en pc så er du egentlig langt på vei. Men du trenger egentlig ikke det heller. Det er mange steder man kan treffe folk.  Gå på cafe, vær sosial, venner venners fester, være med på ting der ting skjer- Meld deg på forskjellige kurs. Sett inn en annonse. Bruk kreativiteten- og fantasien!

Men siden du leser dette på nettet så skal jeg gjøre det enkelt for deg-

Disse stedene hjelper deg til å finne, venn, kjæreste eller begge deler.

http://www.nettby.no/

http://www.facebook.com/

http://www.cupido.no/

http://www.moteplassen.com/

http://www.xl-dating.no/

http://hashtags.no/?r=twitterno

Dette er bare noen få av alle de forskjellig nettsteder der noen venter på DEG-

Er du deprimert og lei deg fordi du ikke har noen så er det bare å søke i vei. Et par tips på veien. Hver ærlig. Det er ikke så enkelt å leve opp til superman/ kvinne hvis du legger på for mye skryt- Og bruk profilbilde om du velger å lage deg en profil-

Bare spør om du lurer på noe- Jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg traff min elskede, samboer, bestevenn og klippe i livet. På nettet…

 Jeg mener vi mennesker er ikke skapt til å være alene-

LYKKE TIL!

 

4 thoughts on “Er du ensom? Trenger du en kjæreste?

  1. Hei igjen Tom

   Facebook er et lite egnet sted for å finne seg kjæreste. Der møter man venner, og andre bekjente. Buk heller Match.com som er perfekt for å finne seg en partner. Husk at du alltid bruker profilbilde av deg selv, vær ærlig og by på deg selv. På den måten blir du interessant for mange.

   Sender deg en link som du kan bruke, for lett å komme til Match.com sin nettportal. Det er veldig enkelt å lage egen profil der.

   http://www.vargas12.com/2012/11/savner-du-a-ha-noen-a-dele-livet-med-som-gir-deg-glede/

   Lykke til!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.