Er sjefen din en drittsekk?

I så fall burde du si ifra til tross for at du er redd for å måtte miste jobben.

Det finnes sjefer som er som en sjef skal være. En som vil sine ansatte vel, en som er inkluderende, lyttende og forståelsesfull. En sjef som skjønner deg når det butter i mot og som er villig til å gå langt for at du skal få det bedre på din arbeidsplass.

Så har man de sjefene- og de er det mange av- som tror de er verdens navle! Som tror de er veldig betydningsfulle og har lite til overs for andre enn seg selv. Sånne sjefer fortjener all mulig press fra sine ansatte om å forandre stil. SI IFRA!

 Hvis du blir behandlet dårlig, det er folk der ute som vil deg vel og som støtter deg. Er dere mange på et sted kan det være smart og organisere seg i et fagforbund. Handel og kontor, LO osv. Da står dere alle sterkere.

Sjefer som er til stede bare for å bosse rundt sine ansatte skulle ikke hatt egen bedrift, de burde fått ene celle på Ila! Jeg mener at det er for mange sjefer som ikke gjør en god nok jobb for sine ansatte, og mange fler burde si ifra når det er gått for langt med dårlig behandling…

Det er selfølgelig mange skikkelige sjefer også, som gjør det de kan for sine, og det er derfor et bra miljø på de arbeidsplassene.

Men skulle du oppleve at ikke forholdene er som du forventer at de er, eller du føler deg dårlig behandlet, ikke godta det!

Man skal oppføre seg som man selv vil bli behandlet.

Da kommer sjefen, jeg må gå!

 

Vargas

4 thoughts on “Er sjefen din en drittsekk?

  1. Jeg har en drittsekk som sjef, men det verste er at han er så inderlig klar over det selv.
    Jeg skal si opp veldig snart, gjett hvem som skal fortelle han at han er en drittsekk? Det er meg det. Og du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til det! Haha 🙂

  2. Får en bitteliten følese av at dette kan kalles en mild form for rekruttering til fagforbundene!!!!! Uten at jeg mener sjefer bør være drittsekker da 🙂

    1. Jeg skjønner hva di mener og tror. Men det er ikke det. Jeg er ikke organisert selv engang jeg. Men har du et bedre forslag på hvordan du med loven i hånden kan få hjelp mot en sjef som ikke følger regelboka, eller av en annen grunn oppfører seg som en drittsekk? Da må man nesten gå gjennom et forbund, og det er mitt poeng og råd. Organiser deg om du blir dårlig behandlet, jeg sier at det finnes ok sjefer også.

      Takk for innlegget ditt bortaultra:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.