Et forhold uten sex? Er det et forhold?

Jeg har lest om et par som hadde vært sammen i 4 år, hun 18 og han 22 år- de ville vente med sex til etter de hadde giftet seg, og de hadde begge to aldri hatt sex med noen før.

Dette er jo naturligvis ikke normalt, men det må jo være opp til dem å bestemme-

Kunne du levd i sølibat til du ble gift? Og er det et forhold, hvis du er glad i noen uten å kunne ha sex?

Det stod også i stykket at bryllupet ikke var fast satt når skulle stå, for de hadde det fint som de hadde det. Og de hadde derfor ingen hast med å gifte seg-

Dette var selvsagt ikke i Norge, men i USA- der alt går ann…

Jeg kunne ikke klart det…

5 thoughts on “Et forhold uten sex? Er det et forhold?

 1. Hvorfor er ikke det normalt da? Altså, jeg hadde ikke klart å være i et forhold uten sex over lengere tid, men selvom det ikke er normalt for meg, så er det normalt for dem. Og da kan ikke vi komme her å si at dette ikke er normalt. Vi er alle forskjellige, og det gjør oss ikke til unormale mennesker. Jeg liker å gå ut fra tid til annen, og drikke meg full. Men for mange er det helt normalt å ikke gjøre det. Skjøner?

  1. Med normalt så mener jeg vel innenfor normalen. Og det betyr at det er svært få eller ingen, og færre enn flertallet eller en svært liten gruppe, som ikke har hatt sex når de er 18 og 22 år gamle. Jeg presiserer at dette må være opp til hver enkelt. Men det er dog ikke normalt.

   Takk for innlegget ditt Hild

   Vargas

 2. Dette var jo normalt før, men nå er det kanskje mer hos religiøse mennesker vi ser denne «tilstanden». Tror ikke det ville vært et problem å leve i sølibat til man ble gift, så lenge man ikke hadde visst om sex før ekteskapet. Altså, man vet ikke hva man kan ha før man har det:-) Men jo, man er i forhold selv om man ikke har sex med noen man er glad i. Avstandsforhold er jo basert på å ikke kunne være fysisk med den man er i forhold i. Såklart mangler intimiteten, men til tross for dette – er personen en du vil satse på så burde ikke det faktum at man ikke kan være fysisk før en viss tid være en hindring.

 3. For det første synes jeg ikke det er unormalt å være i et forhold uten seksuell praksis, uavhengig til årsaken av dette, så lenge det er et valg partene i forholdet har tatt av egen og fri vilje.

  For å svare på om jeg kunne vært i en forhold med noen uten å ha sex, så kunne jeg tenke meg en litt bredere definisjon av nettopp dette ordet. Dersom det er snakk om samleie, er svaret umiddelbart «ja, det kunne jeg klart meg uten..en god stund». Dersom det er all form for partner-sex, hadde jeg noe stilt meg mer undrende. Men jeg tror like fullt det hadde vært mulig.

  Dét jeg ikke hadde klart meg uten, er 100% fullverdig solo-sex.
  Jeg mao avstått fra partner-sex, kunne levd med en partner som ikke ønsket et seksuelt forhold.. men ville aldri i verden gitt opp egen seksualitet av den grunn

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.