Ferietips?

Hvor skal du i sommer? Har du forslag til reisemål? Hva er ditt beste ferieminne/mål?

Sommerferien nærmer seg og skoleferien er bare en måned unna. Det er mange fantastiske plasser world wide, og et av de vakreste stedene jeg har vært er faktisk i Tyrkia, Marmaris. For et flott sted, jeg har vært mange steder i syden men Marmaris tar topp plasseingen lett.

Vet det finnes herlige steder både her hjemme i Norge og i våre naboland. Men hvis man skal virkelig oppleve ferie så er det mange som sier at Thailand er så flott. Jeg har aldri vært der, og for øyeblikket så preges den Asiatiske perlen  av intern uro, mellom de såkalte «rødtrøyene» og myndighetene sender ut tusenvis av soldater, og flere av demonstrantene skal være drept. Spesielt i Bangkok er forholdene ille, desverre. Ikke noe feriemål det som ståa er nå.

Men jeg vet det er stadig flere som reiser til Balkan, Bulgaria og Spania vil alltid være hjerte nært til oss nordmenn. Et land som absolutt hadde hatt behov for besøk av all verden turister er jo Hellas. Som står på randen av konkurs. Og jeg har vært på mange Greske øyer, og alle verdt et besøk!

Men, hva med ferie i Norge? Ok, det er dyrt men er det ikke også både trygt og vakkert?

Se ditt eget land først var det et klokt hode som sa…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.