For en deilig verden

eller som Louis Armstrong sang det så treffende: what a wonderful world!

Hvis vi ser bort i fra- bare et øyeblikk- krig, vold, undertrykkelse, mishandling, naturkatastrofer, global oppvarming og annen faenskap. Så er egentlig verden et deilig sted å være, og vi har jo ikke så mange alternativ, enn å leve våre liv i denne verden, foreløpig…

Men mennesker på planeten jorden har det bra, hvis de bor i vesten, men resten enten sulter eller er berørt av krig eller undertrykkelse.

Norge er i vest, og vi har det bra her, vi nyter av gode lønninger, et god utbygd trygde og sykelønns ordning. Mister vi jobben så får vi noen kroner allikevel.

 Vi har det bra i Norge selvom det er jævlig kaldt her om vinteren! Da setter vi kanskje enda mer pris på våren som er i anmarsj, sitte ute med en duggfrisk pils i solveggen å prise oss lykkelig for at vi ikke bor i noen andre land enn nettopp Norge. Solen skinner jo i andre land også- men kanskje ikke så deilig som akkurat her og nå, vil du kanskje si.

Verden er herlig, så lenge vi mennesker har bare et alternativ, så må vi – i vest- ihverfall ta vare på disse deilige dagene da alt i jorden våkner opp, spirer, gror og gjør livene våre enda litt bedre… våren er herlig!

Visste Louis dette når han sang de kjente toner, hilken verden vi fikk i 2010?

Tvilsomt, men uansett, what a wonderful world, sier nå jeg og er glad vi bor her vi bor, mer enn noen gang!

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.