Foreldre ble spillegal, datteren døde!

Hva faen i helvete foregår i hode på mentalt tilbakestående krek, med varige svekkede sjelsevner som dette?!

I Sør Korea har et par klart å være på nettcafé å spilt nettspillet Prius Online. Spillet går ut på å ta vare på den virtuelle jenta Anima, som vokser etterhvert som spillet skrider fram. Hva med sitt eget barn? Mishandlet og slått i tillegg. Faen at det ikke er dødsstraff for sånne svin!!

Ifølge dommen ble ekteparet hektet på nettspillet, og brukte mesteparten av døgnet på nettkafé. Kun én gang om dagen var de hjemom for å mate den tre måneder gamle datteren, som lå alene i flere timer om gangen. 

Spillegalskapen er enorm i Sør Korea, og hele 2.4 millioner er i risikogruppen i Solen land.

Påtalemyndigheten hadde i utgangspunktet bedt om fem års fengsel for ekteparet, som i rettspapirene kun er identifisert med etternavnet «Kim», men dommeren ga en mildere straff fordi paret venter nok et barn.

Mannen fikk 2 års fengsel, mens kjærringhelvete fikk 2 års betinget fengsel fordi hun ventet enda et barn hun sikkert hadde planer om å mishandle, for en jævla vits!

Så merker du at spillesuget vokser og ungene begynner å bli skranten i kantene så bør det ringe ei bjelle hos deg også…

Kilde Dagbladet.no

One thought on “Foreldre ble spillegal, datteren døde!

  1. I am shocked…. the poor child!!! They should not be allowed to have ANY children…. where is the justice in the sentence!!!! Terrible!!!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.