Fra P3 til TV

 

Det er liten tvil om at det er kort vei i fra radio til TV i NRK. Kjente stemmer får ansikt, og mange svært kjære radiostemmer bytter beite og blir » kjendiser». Dvs de fleste i P3 er så kjente at de fleste vet hvem de er når de får sjansen i TV ruta.

Marte Stokkstad eksempelvis har jobbet mange år i radio, og har en meget kjent stemme. Hun hadde sitt siste oppdrag i radio i sommer i legendariske » Reiseradioen»- Men er å se på TV i flere forskjellig programmer utover høsten.

P3-høsten blir en herlig tid med mange nye programmer. Du kan høre Rune i Søndagsmorgen, Kristine og Siri i Lørdagsrådet, Erlend og Steinjo fortsetter med sin Bestevenn. Thomas Seltzer reflekterer på høyt nivå i Trygdekontoret, mens Kompisen til Lars raljerer videre i Et enklere NRK.


Men selv om det er mange nye stemmer på lufta, betyr ikke dette at de gamle P3-folka går arbeidsløse.

Mange av de som en gang jobbet i P3 har flyttet seg til Tv-skjermen, og i høst er det Radioresepsjonen som satser stort, og som skal prøve seg på tv i november.

Mange har klart dette med stor suksess, så vi tenkte vi skulle presentere noen av dem!

Are og Odin. P3s mest kjente og mest populære program ble tatt av plakaten for noen år siden. Til enorm skuffelse for fans over hele landet- » Odin» Klaus Sonstad, er kjent fra blant annet X- factor. Han har gitt ut flere plater og vært programleder i både TV og radio etter suksessen med Are og Odin. Are er ikke lengre i mediebildet så vidt meg bekjent-

NRK´s P3 er en kanal for ungdom fra 10 til 40 år og passer til de fleste mennesker som liker musikk- anbefales! http://p3.no/

Se klipp fra de kjente og ukjente radio trynene her: http://p3.no/fra-p3-til-tv/

Kilde NRK.no

http://p3.no/fra-p3-til-tv/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.