Hank forlater turboneger

 

Hank von Helvete, eller Hans-Erik Dyvik Husby har hatt den siste natta med gjengen og han var inneforstått med at det var slutt da han startet med rehabilitering for sitt narkotika forbruk vinteren 2009, noe han gav beskjed om til resten av gruppa som forstod, men ble litt overrasket.- Hans- Erik er aktuell med musikalen «Jesus Christ Superstar»-

 I høst er han aktuell som Cornelis Vreeswijk i den kommende storfilmen om visepoetens liv.

– Den forrige platen ble veldig tungrodd. Så nå sitrer det ikke akkurat etter å lage en ny Turbo-plate, lød det fra bassisten som likevel la til at «Turbo kommer nok alltid til å ligge og vake der et sted, på en måte». Thomas Seltzer har siden vært aktuell i NRKs «Trygdekontoret».

Dyvik håper på en ny vokalist i Turboneger, men kjenner ikke til konkrete planer. Dyvik Husby bærer heller ikke noe nag til gruppa. Nei dette er mitt valg og det er jeg som ikke har klart å håndtere forventningene til meg selv- Sier Hans- Erik i et intervju til det svenske nyhetsbyrået TT Spektra.

Noe forhold til de andre i Turbonegro har han ikke.

– Vi omgås sjelden. Vi var ikke en kameratgjeng, men et rockeband. Det skulle være hardt, ikke noe frøkenliv, og det var det jo ikke heller, sier Hans-Erik Dyvik Husby.

kilde ABC Nyheter, Tv2.no  og VG.no

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10003239

http://www.tv2underholdning.no/gkn/hank-von-helvete-slutter-i-turboneger-3246717.html

One thought on “Hank forlater turboneger

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.