hjjjjjææææææællllllllpppppppp!!!!!!

Jeg er en nerd uten noen kunnskap om pc bruk, er det noen der ute som kan hjelpe en stakkar i nøden? Jeg har prøvd å legge en » bloggurat teller» til profilen min uten nevneverdig suksess. Dvs at jeg har fått opp telleren men som et nytt innlegg he he:) Bare innrømme det, du slet i starten av blogg karrieren din du også! Jeg skulle ha fått flyttet den elendige telleren til høyre på bloggprofilen…. det får jeg ikke til…..

Har du peil, og vil være saklig uten å mobbe meg for mye så setter jeg enormt pris på å få hjelp til dette. WordPress.com er en flott plattform å ha sin blogg, men den er litt for avansert for meg ennå, men jeg lærer for hver dag som går. Og de fleste vil sikkert si: hvorfor har du blogg hvis du ikke greier å håndtere den? Tulling, vil dere sikkert si! Ok, and so? Kan du hjelpe meg nå?:)

Ta kontakt, eller svar på innlegget om du vet du kan, og vil bruke noen minutter på meg:)

TUSEN TAKK!

4 thoughts on “hjjjjjææææææællllllllpppppppp!!!!!!

 1. Hei.

  Det ser i utgangspunktet ut som du har gjort det riktig, men prøv å legge inn dette i sidebar-html’en:

  Lykke til!

  1. Koden jeg skrev inn ville ikke vise, tydeligvis. Det ser ut som det er noe feil med formateringen i koden du har lagt inn øverst til høyre.

   Prøv å kopiere html-koden fra innlegget (der den funker) og sett denne inn i sidebaren. Bør funke.

   1. hmm det gikk ikke nå heller, får bare opp linken og ikke selve telleren- dette har noe med oppsette på bloggens dashbord å gjøre, eller så er det feil på linken. Jeg får opp telleren fra bloggurat når jeg legger linken inn som et nytt innlegg, merkelig nok…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.