Hva er den absolutt verste jobben?

Parkingsvakt? Dasstømmer på tørrklosettene etter festivaler, sånn med stor sugeslange? Eller hva med linjekontrollør for strømleverandører. De som sjekker og kontrollerer linjekabler over juv og daler. De kjører ofte en sånn gammel vogn ut på kablene…. ofte 1000 meter over bakken, fri og bevare meg asså!

Etter min mening, skikkelige møkka jobber alle sammen. Men det blir peanuts i forhold til den jobben jeg nå skal fortelle om!

Gruvearbeider i Kina. Der har du den ultimate helvetesjobben! Ingen jobb i verden er verre eller farligere. Det dauer folk i ett sett og ledelsen for de forskjellige gruvene i Kina blir arrestert på løpende bånd fordi de slurver med sikkerheten for å spare penger. Et menneskeliv der er ikke verdt 2 sure sild!

Gruvene i Kina er blant de farligste i verden. Over 7.000 mennesker mister livet i gruveulykker hvert år, ifølge myndighetenes tall. Jeg vet ikke hvilken jobb du har eller har hatt, men den er garanter langt bedre, tryggere og bedre betalt enn å være gruvearbeider i Kina-

Stakkars folk, der skal man ikke ha klaustrofobi, eller være redd for å miste livet, men jeg er rimelig sikker på at de ikke har noe valg…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.