Hva er din verste mobiltabbe?

Har du vært forelsket, skrevet en sms til din utkårede som ble feilaktig sendt til en venninne eller arbeidsgiver? Hvem har ikke det, og hvor pinlig kan det bli?

Jeg sendte en sinna sms som skulle til en kompis, den havnet til svigermor- ikke morsomt, men direkte flaut!

Mobilbruken øker og dermed øker også sjansene for å tabbe seg ut ved å sende SMS av den pikante sorten til feil mottaker. Tabbelisten for mobil er lang og stadig flere kjenner seg igjen.

Ungdom er de slappeste til å holde et våkent blikk på mottakerlista. Ifølge den britiske undersøkelsen, hadde over 40 prosent av de under 25 år sendt en teksmelding med saftig innhold til feil mottaker.

Den verste sorten er vel om man har noen på si, og sender meldingen til sin kjæreste eller ektefelle- men som det heter i ordtaket, som man reder ligger man-

Jeg er veldig interessert i å høre din flaueste eller pinligste opplevelse med sms -meldinger, sendt til feil telefon nummer.

kilde NRK.no

http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.7210966

2 thoughts on “Hva er din verste mobiltabbe?

  1. Hmmm… Tror det eneste jeg har gjort av sånt må være da jeg skulle sende en kinky SMS til kjæresten(vi ventet en pakke fra kondomeriet;)) men SMS’en den havnet hos min mor. Så nå vet hun at jeg liker doggy style. Fikk «ok» til svarXD

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.