Hva er in Våren 2010?

Det er mange spørsmål som setter seg i hode når årstiden forandrer seg. Hva skal man ha på seg? Enten man er gutt eller jente, dame eller mann så kommer spørsmålet opp , sånn som nå når vinter blir til vår.

Er det forsatt grått som gjelder? Er det skjørt eller bukse? Genser, bluse eller skjorte? Skal man ha strømper i skoene, eller skal man gå uten både sko og strømper?

Jeg kjenner svært godt et par tennåringer, og de vil ha noe som heter «one piece»!! Er det mulig sier jeg!? De vil gå i en sekk med armer! Som har en glidelås og kan dermed lukkes helt! De ser selvsagt ikke ut i måneskinn, men det gjør ikke noe for det er in, og kult og hipt osv. Jeg skjønner jo ikke bæret sier de. For jeg er jo gammel! Ja jeg er sånn passe gammel til å skjønne at jeg ikke vil gå rundt å se ut som en TeleTubby heller, sier jeg!

Eller er det kanskje bare for jenter? Jeg skal aldri kle meg i noe sånt uansett så det spiller mindre rolle!

Men tilbake til hva som er in denne våren. 

Spring/Summer 2010 fashion trends

Det SKAL være mye hud, det skal være lite tøy. Det skal være høye splitter, sokkene over knærne og hotpantsen er tilbake. Yes! Ripped jeans er fortsatt pop faktisk.

For gutta skal det være  lite, trangt og fargerikt. Menns mote forandrer seg mindre enn hos damenes etter mitt syn. Men at det kommer mer farver er jo på tide da grått har fått rule litt for lenge nå. Selv om jeg digger grått så trenger ikke alt være det til enhver anledning.

Ingen motehus har foreløpig lansert «one piece» sekken så vidt jeg vet, men jeg er redd vi får sett mange forskjellige utgaver av den utover våren og sommeren, desverre. Forstå det den som kan!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.