Hva gjør deg forelsket?

Hva ser du etter hos en potensiell kjæreste? Må han være høy og mørk, ha sportsbil, tjene minst en million og se ellers ut som en Gresk Gud?

Eller er ikke utseendet så viktig? Jeg vedder ganske mye på at utseendet betyr endel, de som sier at skjønnheten kommer innenfra lyver, eller går på ett eller annet…

Jeg mener det er viktig å se etter en potensiell kjæreste som står bra til seg selv. Det er ikke så stor vits for en bonde på hedemarken å dra inn til Oslo å gå på det hotteste instedet for finne seg ei potensiell «gårdskjærring», hvis du skjønner hva jeg mener.

Alder trenger ikke å ha stor betydning, men blir det så stor forskjell at han kunne vært hennes far og omvendt så kan det skape problemmer.

Kjenn på magefølelsen. Sitrer det over alt, du hverken spiser eller drikker som du pleier, og går bare rundt å fniser, ja det er det store sjanser for at du er forelska. Og det er bare en fantastisk følelse!

Men vær helt sikker før du går til det skrittet å flytte sammen med din nye kjæreste. Øv litt i helgene på å bo sammen, og gi hverande tid til å være sammen venner på hver deres side, det vil dere ha godt av begge to!

Lykke til!

One thought on “Hva gjør deg forelsket?

  1. Må si meg enig i dette. Alle ser på utseende, om ikke mye er det værtfall litt, og det har faktisk noe å si.. Bra skrevet og gode tips!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.