Hva gjør deg redd?

Er det mørket? Er det å være alene, eller miste den man er glad i? Eller er det å bli utsatt for noe uforutsigbart?

Jeg tror jeg ville blitt redd, hvist jeg var 100% sikker på at jeg var alene hjemme, men hørte en lyd i huset som gjorde meg plutselig veldig sikkert på at jeg ikke var det… Eller rett å slett så en skikkelse, eller bevegelse i øyekroken men ikke hørte noe.

Hvis du var alene en kveld, og var litt små engstelig for nettopp det, når du har kommet deg trygt under dyna, så seg du at garderobe døra går sakte opp, og du ser en hånd som skyver døra opp, hadde du blitt litt små bekymret da?

Eller at du skal til å slukke for kvelden og i det du slukker lyset så ser du en person stå rett utenfor vinduet ditt og stirrer inn på deg! Ser rett på deg med skumle kalde øyne, med hat i blikket, og i det du er på det mest hysteriske- så skriker han for full hals….

Eller hva med når du skal hoppe i strikk for første gang, og i samme sekund du slipper deg utenfor- så skriker han som har hjulpet deg med utstyret, nei, nei vent vent!!!….

Eller blir du redd når du er på vei hjem etter mørkets frambrudd og hører raske skritt bak deg? Eller når du vet du skal ha en matteprøve som du ikke er forberdt på?

Det er mange ting som kan gjøre oss redde, men tap av venner, barn og kjæreste eller nær familie er vel det de fleste av oss er mest redde for å oppleve.

Men det er annen redset også, som går rett på sentralnervesystemet, og det er reddselen for og frykten for å bli skremt!

Ta en ekstra titt under senga di i kveld…

2 thoughts on “Hva gjør deg redd?

  1. Sv : Ja, om man er ærlig og kan feks bruke det som inspirasjon eller som en liten fantasi tester er det bare spennende.
    Enig med det at man skal være ærlig om det 🙂

    Og for å skrive på ditt innlegg :
    Jeg er redd masse mennesker, sånn når mange er på ett sted og jeg mister kontrollen på om noen kan gjøre meg noe galt eller ikke. Sosialangst som mange kaller det. Er også livredd mørket og torden :p

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.