Hva slags filmer liker du best?

Jeg er ihuga LOTR fan. Lord of the Rings, eller Ringenes herre som de kaller det her på berget. Nå er det jo allerede noen år siden de filmene men allikevel uforglemmelige. Hva med Millenium triologien? Veldig bra de også. Men også norske filmer har kommet seg veldig synes jeg de siste årene.  Hvem husker ikke URO, Max Manus, Hawaii- Oslo og Jernanger. Jeg har spesielt Nordisk film høyt på min liste over kvalitetsfilmer, fordi både Svenske og Danske filmer og serier er laget av glimrende kvalitet og med klasse skuespillere. Vi ser oftere at Nordiske skuespillere brukes i filmer i USA og andre store produksjonsland. Jeg har ennå ikke sett AVATAR, men det skal ikke være mange dagene som går før jeg skal se den som jeg har hørt masse fint om.

Jeg liker også generen skrekk/ grøss og de filmene man skvetter litt av, får blodpumpa til å gå litt raskere…  Man glemmer jo aldri filmer som Hills have eyes, Fritt Vilt, Hell Raiser og Skrik. Det er filmer som får deg til å sjekke en gang ekstra under senga før du legger deg kan jeg tenke meg!:):)

Men nå er det straks SKAVLAN, mitt absolutte favoritt TV program!

Ha en deilig helg.

One thought on “Hva slags filmer liker du best?

  1. Det er utrolig mange lærerer som burde ha gjort mer, for de fleste av barn og ungdommer blir mobbet i skoletiden, og da har lærerene krav for at medelevene skal trives og ha det bra på skolen. Jeg er ganske så enig med deg at det er foreldrene til hver enkelte som mobber som ikke gjør jobben sin, for det er utrolig mange som sier » Jeg skal ta det opp med den å den personen, og det skal ikke skje igjen » det blir på en måte bare snakk for mange av foreldrene, så jeg synes at både lærerene og foreldrene burde ta mobbing litt strengere.

    Tusentakk for det, det varmer meg skikkelig for å høre det 🙂 tusentakk!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.