8 thoughts on “Hvem bør toppe BLOGG listene?

  1. Tusen takk for svar:)

   , det betyr mye for meg at du som har en Blogg som jeg liker så bra, er innom meg og leser min Blogg:):)

   Kan hende du og din Blogg er med nesten gang jeg lager en POLL;)
   Stå på!

 1. Kan ikke si jeg er fast leser av disse, men må bli Ida.

  Voe er så oppskrytt syns jeg. Virker litt overlegen og litt sånn «hei, jeg er toppblogger og fortjener kun det beste og mååå komme inn fordi jeg er kjent.»

  Ulrikke Lund vet jeg ikke helt om. Hun er litt fjern kanskje. Hun skal være moteblogger og tror hun kan det meste innen mote. Hun er som alle andre som blogger om mote.

 2. Hei på deg.

  Jeg à. Kan ikke jeg får være med også? Sånn før jeg raser ned i gjørma igjen og blir overlykkelig om mamma er innom bloggen min engang i uka. Om Ida får litt mindre stemmer nå den siste timen før midnatt (faen folk leser hu på kvelden altså), mens mine «voksne» sitter bare å smugleser i lunchen på jobben. Jeg ligger bare 3000 lesere foran henne. Jeg har vært litt tøff i trynet og sakt jeg slår henne lett i kveld. Nå er det mulig jeg tar feil. Pokkers. Kan jeg ikke bare få slå Ida en eneste gang. Vær så snill. Hører du mine små rop om hjelp. Etterpå lover jeg å sitte stille, synke pent tilbake og bli ydmyk resten av livet 🙂

  Ellers tar jeg henne i morgen, uansett altså. Det er ikke dèt!

  Jeg stemmer Ida. Kjenner ikke til VOE og Ulrikke smeller jeg bare innom engang i ny og ned. Uansett hvordan vi vender og vrir på alt av stemmer. Så er vel Ida Bloggdronninga. Vi andre vil for alltid bare være tærner. Tja, bortsett fra meg da. Jeg kan være en liten prisesse. Yeah. Pillene som prater. Jeg fraskriver meg ethvert ansvar 🙂

  Jeg surfer rundt og har begynte med litt dør-til-dør aksjon. Sanker stemmer, sånn at du er advart. Vil bare få deg inn på bloggen min. Jeg reklamerer litt. Ikke bli sinna. Vi gamlinger, som er litt slitne har ikke så mange gleder og nå kan jeg endelig gå fra prinsesse og opp til Dronning. Du unner meg vel det. Please. Nei, nok Valium nå. Fy, Bøtta.

  *Hugs for you*

 3. Uff, Hjelpes for noe piss. Jeg ber om unskyldning for den lange kommentaren, men mente ikke noe vondt. Jeg kom nå innom bloggen din og skulle egentlig bare si at jeg selv drømte engang å være på topplisten. Nå er jeg på vei og kanskje får oppleve det, så engang kanskje akkurat jeg ville være på din oversikt over en slik kåring. Også si hei da, siden jeg selv er litt opphengt i topplisten for tiden. Beklager litt av jeg øste ut om alt og ingenting. Friends?

  🙂 🙂 🙂 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.