Hvilken side er du på? Wulff vs VOE

[polldaddy poll=3249077]

Det er ikke lett å velge side, og mest sansynlig er det ingen som snakker sant her. Men når det kommer påstander som det gjør fra Wulff, om at VOE ikke skriver sin egen blogg, så skjønner jeg at hun må få forsvare seg.

Jeg er imponert over Ida`s blogg og måten hun står fram på, på sin blogg. Men jeg synes ikke dette var spesielt smart av henne. Men hun får jo blest om bloggen, og masse oppmerksomhet.

Det var kanskje det som var poenget hennes…

Stå på VOE, sier nå jeg!

7 thoughts on “Hvilken side er du på? Wulff vs VOE

 1. Hmm, har lest begge sidene av saken, men kan ikke si at jeg bryr meg sånn veldig 😛 hehe.. De får styre på, så jeg orker ikke ta parti.

  SV: Takk for det. HYggelig å høre 🙂 Bra kommentar til innlegget! Much appreciated 😉

 2. Denne diskusjonen har nådd en latterlig grense, og jeg kan egentlig ikke skjønne hvorfor Emilie Nereng er så forferdelig fornærmet. Nereng presterte å ikke ta med den viktigeste delen av Ida sitt innlegg, der Ida presiserte at dette var ett rykte, og at hun på ingen måter var sjalu, eller at dette var et personangrep. Ida satte et spørsmålstegn ved bloggen hennes, og spurte om det gikk å jukse med tallene. Ida sitt innlegg var delt inn i to deler, en del der hun skrev om ryktet, og en annen der hun stilte spørsmål, og der hun forklarte at hun var sjalu, eller noe annet.

  Voe, gikk med engang til personangrep, der hun skrev hvor tragisk Ida er, at hele greie var lavmål fra henne osv. Nereng klarte ikke å holde seg saklig og hadde egentlig en dårlig debattoppførsel. Istedenfor å si at dette ikke var sant, og at hun aldri ville ha gjort noe lignende, begynte hun med engang å henge ut Ida Wulff.

  Hvis dette i det hele tatt var lavmål i fra noen, så må det definitivt være fra Emilie Nerengs side. Det ble satt ett spørsmål, og etter dette, vridde hun om hele saken til sitt formål på sin blogg, der hun fort tok en offerrolle. Nereng har overreagert, og taklet saken på en relativt dårlig måte.

  1. Godt poeng! Og jeg er enig med deg. Men om det stilles spørsmål så er det jo sikkert en grunn for at Wulff gjør det. Kan være misunnelse…
   Enig i at VOE kunne håndtert dette bedre!
   Takk for langt og godt innlegg Sondre!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.