Hvis du skal trene, hva foretrekker du å gjøre?

Det er mange former for trening. Og det er mange grunner til å trene. Skal du få bort valkene rundt midjepartiet? Skal du bare stramme opp litt? Eller skal du bare holde formen ved like fram til sommeren, sånn at du får plass i badetøyet? Det ser ikke bra ut når badebuksa ser ut som ei dårlig stappa Bratwurst, eller valkene på ryggen ligger lag på lag. Derfor er er det mange nå som bruker våren til å kunne gå ned en kilo eller ti.

Svømming, løping, rask gange, helsestudio, triathlon OMG!  Det er mange forskjellige måter å brenne fett på . Sex for eksempel! Masse sex! Det skal vist være minst like mange kalorier å brenne på det som å løpe i 30 minutter! Vanskelig valg…

Kroppen restituerer seg også bedre hvis du får til en trenings økt så tidlig som mulig på dagen. Dette kan være pga at kroppen er mer sliten destod senere på dagen man kommer. Og det å drikke nok har jeg hørt er svært viktig  for å holde veskebalansen oppe.

Skulle du også greie å stumpe røyken så øker treningsopptaket med 20% leste jeg et sted. Det som er viktigst er at man bruker treningen som en pause i en hektisk hverdag, og ikke som et panisk skippertak når buksa er for trang eller at knappene spretter i skjorta. Man må kanskje legge om hele livsstilen for å greie å trene riktig nok til å nå sine mål, hvis man ønsker å ta av noen kilo. For ikke å snakke om å spise riktig! Det rekker jeg ikke å skrive om nå for jeg holder på å sulte hjæl!

Må bare ha meg et par skiver med peanutsmør:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.