Hvor er alle bloggerne?

 

Jeg har noen få og maks fem eller seks bloggere jeg har jevnlig kontakt med. Og jeg kommenterer jevnlig til de som har noe klokt  eller morsomt å komme med. Men det skal ettersigende være mange hundre tusen bloggere i Norge- Hvor holder de hus? Asså, på hvilken nettside er det «in» å være?

Jeg ser at det er ca hundre forskjellige på «Blogglisten», og det er noen få på «Femmele» som må være bestissen til «SIDE2- blogg», her er det to hender i samme ræv som det heter. Nok om det- Andre bloggere ser jeg på Facebook noen ganger. Men som sagt det må jo være flere sider å finne toppbloggere eller andre bloggere- andre steder enn på «Blogglistens» rosabloggliste?

Jeg er selvsagt på blopp.no som mange andre, men dette er de samme som på andre lister. Er vi lurt? Kanskje det er bare oss? Noen få hundre bloggere? WWWWWWWWWWWÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!

Vel, hva gjør vel det. Det viktigste er at man får ut det man har i hode, så det går ann å få ut litt steam:) Og da er det fint å ha en blogg. Så man kan dele tanker, ideer, oppskrifter, meninger og ønsker med andre bloggere eller lesere på forskjellige nettsteder-

Jeg har en liten mistanke om at jentene er i flertall når det kommer til å blogge, derfor burde mannebloggerne startet sin egen topptsite- bare for mannlige bloggere! Det hadde vært noe for rosabloggerne å » tafse » i kan jeg tenke meg-

Vel, er det kompetente folk til oppgaven så er det vel bare å kjøre i gang å få kontakt med mannlige bloggere med fingerspitsgefülen til å få oppmerksomheten vekk fra parfyme og fashion! Kanskje det er en mannlig blogger som vipper unge vakre VOE ned fra tronen. Tvilsomt, Men den som ikke våger intet vinner-

Coca Cola Company er verdens mest kjente merke- Tror de folkene i markedssavdelingen i Atlanta USA, hadde klart det kunststykke uten å ha kunnskap, klokketro på produkt og seg selv, neppe!

Uten sammenligning for øvrig. Skal man toppe noe som helst så må man være dyktig, ha tro på egne ferdigheter, på produkt og ha en vinnervilje sterkere enn alle andre-

Som feks Kjetil Andre Aamot. Vinner i bakken, en vinner i hodet, samt å inneha ekstreme ferdigheter naturligvis. Ok, litt avsporing der altså, men poenget er: Man må ha trua!

Selvsagt gjelder det i arbeidslivet, på fotballbanen eller om man blogger. Man lykkes ikke over natta-

Men hvor er alle bloggerne da?

11 thoughts on “Hvor er alle bloggerne?

 1. Ah! Jeg har funnet de fleste- De er på et nettsted som blir kalt blogg.no

  Der har ikke jeg blogg, har du? Men der er det vel bare blogg.no bloggere som kan blogge vel? + VOE selvsagt;)

  Får vel lage ny blogg da, for blande seg med bloggbermen, yeah right!

 2. Hei!
  Du var innom bloggen stigandr.blogg no og spurte om noe ang Voe. Jeg har ikke peiling på om hun har blogg.no blogg, men jeg har ihvertfall trodd at hun har det siden det ikke er noen andre enn blogg.no folk som får poste ting og komme på lister osv der.

 3. Jeg leter stadig etter blogger å lese som ikke handler om sminke og mote, men man må tydeligvis lete lenge! De finnes iallefall ikke på topplistene nei 😉 Noen «orntlige» manneblogger hadde vært interessant å lese.

 4. Her er jeg, iallefall 🙂
  Jeg er dame, jeg blogger, jeg er ikke rosa. Velkommen til å titte innom mine kjønnsløse/tvekjønnede notiser, unike i sitt slag, må vite! Gi meg gjerne et nyttig tips om blogglister når du finner ut av saken.
  Ha en fortsatt fortreffelig dag – nå som den oppskrytte femte helgen nærmer seg med stormskritt (les mer på notisene, selvsagt)
  HS

 5. Livet for jenter mellom 13 og 18 består stort sett av å la seg fascinere av sminke og «mote». Og når den klare majoritet av bloggsegmentene består av nettopp disse grupperingene så er det klart at sminke og andre «seriøse» temaer vil være vinnere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.