Hvor lenge sitter Hodgson?

 

Jeg tror at han får sparken om dette ikke snur snart! Liverpool er ikke hvilken som helst klubb. Hersnakker vi om en av de virkelig store fotballklubbene. Blant de 10 største og meste kjente i verden. De kan ikke på noen måte ligge på nedrykksplass i Premier Leauge-

Hvis ikke Roy Hodgson snur dette allerede om en uke så er jeg redd han får en meget kort manager jobb, på Anfield

 

Allerede etter 10 miutter tydet det på at det kom til å bli en dårlig søndag for Liverpool-fansen og manager Roy Hodgson.

Skadeutsatte Fernando Torres holdt seg til låret og måtte bytte. Legg også til hjemmelaget virket fantasiløse, mens Blackpool ga alt i duellene. Det ga også uttelling.

For Liverpool er det lite å juble for denne sesongen.
Liverpool ligger nå tredje sist på tabellen og har bare kapret 6 poeng på 7 kamper. Sist gang de lå så dårlige plassert etter å ha spilt minst tre kamper, var for 46 år siden, ifølge Infostrada. De lå sist i 1984 også, men det var før de spilte søndagskamp. Den gangen vant de og klatret på tabellen.

Blackpool har overasket i positiv forstand, så det kan ikke være noen grunn for å undervurdere laget heller-

Det er lite som tyder på at dette snur med det første, Everton og et knalltøfft lokaloppgjør er neste oppgave for Roy Hodgson og han gutter. En meget vanskelig kamp å snu den dårlige trenden-

Kilde VG.no

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10041241

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10041241

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.