Hvordan unngå at partneren er utro

Du må rett og slett gjøre deg så attraktiv- ikke nødvendigvis bare utseende messig- men totalt sett. Du må få partneren til å ville ha deg og kun deg! Du må være spennende, sexy, partnerens beste venn, elsker og livsledsager! Greier du dette så er det ingen grunn til å være utro heller!

Jeg mener at hvis man bruker tid på å prate om alt, og da mener jeg absolutt alt, så er det veldig store sjanser for at man ikke trenger å få oppleve utroskap i forholdet. Snakker man om de største sexuelle lyster, fantasier og drømmer. Deler de med hverandre, gjør alt man kan for å få til disse drømmene og fantasiene ut i live. Hvorfor skulle man da være utro? Men dette må gå begge veier, og at begge to får leve ut sine innerste lyster, hva det enn måtte være- innenfor norsk lov er det vel ok å ha med…

Den største grunnen til å være utro er jo å søke spenning, kjenne at man har noe å komme med mot det annet kjønn. Men hva mer kan man ønske enn å få oppleve de innerste tanker, og fantasier sammen med den man har kjær(est)?

Deler man disse tingene så mener jeg det er grunnlag for å kunne være lykkelig lenge. Men størst av alt er kjærligheten, den må ligge til grunn, selvsagt!

Gjensidig tillit og respekt, lytte godt til hverandre, og ha felles interesser er også viktige ingredienser for å holde partneren unna andre-

Vargas

One thought on “Hvordan unngå at partneren er utro

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.