Hvorfor ringer han ikke tilbake etter en date?

 

Rachel Greenwald (45) fra New York.  http://www.findahusbandafter35.com/?id=1  En suksess forfatter som har spesialisert seg på parforhold, og forsket på grunnene til at han ikke vil ha henne og omvendt. En nåtidens kirstengiftekniv om du vil.

Jeg velger å skrive om førstnevnte-

Hvorfor ringer han ikke tilbake? Rachel ringe 1000 kvinner som var avvist, og kontaktet 1000 menn og spurte hvorfor de avviste eller ikke ringe tilbake til den kvinnen som de hadde vært på date med.

Svarene var overraskende for Rachel.

Hun snakket i snitt i 48 min med mennene. Hun sier hun forventet nesten 1000 forskjellige svar.

– Men det sjokkerende svaret var: Han lot være å ringe tilbake på grunn av «kvinnesjef» komplekset! Han følte at hun utstrålte for mye maskulin energi- Hun understreker at dette ikke må forveksles med at han følte seg truet eller mindreverdig i forhold til henne.

Mennene ville komme hjem fra jobb til en varm og omsorgsfull kvinne- ikke en kvinne som ville debattere. – Men ifølge Rachel, betyr ikke dette at sterke kvinner skal forandre seg. Nei, for alle sterke kvinner har en myk side, og det er denne siden det er er viktig å vise fram.

Da vil mannen åpne seg raskere, og føle seg trygg. Etterhvert så kan man vise at man også har en sterkere side.

En annen populær grunn «matcmaker» Rachel hørte fra mennene- som ikke ringte tilbake var: «sippe-Guri» problematikken. Dvs kvinner som syter og klager. For han ville ikke våkne opp hver dag ved siden av en som så på glasset som halvtomt (tenkte negativt) Han ville ha en positiv og optimistisk partner.

Rachel sjekket også de som ringte tilbake, og hun ble overrasket over disse svarene også. Mennene som ringte tilbake gjorde det fordi de synes rett og slett at kvinnen var hyggelig. Da Rachel ringte kvinnene og spurte hvorfor de trodde mennene hadde ringt tilbake, svarte kvinnene: Fordi de trodde at mennene fant de sexye, mystiske og morsomme.

Den største feilen kvinner over 35 år gjør når de skal date en mann, er at de ofte har det for travelt, kan virke litt desperate og det skyr menn, ifølge «matchmaker» Rachel. Den andre store feilen kvinner gjør er å være for kresne. De har noen mål og kriterier og fyller ikke mannen disse så er de redde for å ta til takke med noe som ikke er bra nok-

Det er kanskje ikke så rart at det er mange single…

kilde vg.no

 

 

 

One thought on “Hvorfor ringer han ikke tilbake etter en date?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.