I dag ryker Brasil

Jeg tror de orange slår ut Brasil av VM i dag fordi de har et bedre lag- og så snart Nederland går i ledelse så blir blaserte brasser grinete for de er plutselig i en situsjon de ikke er vant til å være i. Og frustrerte brasserer er dårlige brasser-

Nederland har spillere som er minst like gode som brassene og jeg tror Nederland spiller finale-

Det er veldig mye som tyder på at stjernetrioen – og flere av lagkameratene – stiller med tapede håndledd. Under skjuler det seg et såkalt «kraftarmbånd». Ved hjelp av holografisk teknologi skal disse gi en positiv reaksjon til kroppens egen energi – og forbedre balanse, styrke og fleksibilitet.

Det ville i så fall være svært overaskende, men det er ikke umulig. For Nederland har et meget godt lag, og Robben har blitt bedre for hver kamp-

To av de tre innbytterne, Klaas Jan Huntelaar og Eljero Elia, stilte også med oransje tape på høyre håndledd. Real Madrids Rafael van der Vaart, som sliter med en leggskade, er også blant tilhengerne.

Om kort tid så stilner sambaen… overtro eller ikke…

http://www.vg.no/sport/fotball/vm/2010/artikkel.php?artid=10009949

kilde TV2.no

http://msn.tv2sporten.no/fotball/landslag/vm2010/keepertabbe-og-roedt-kort-da-brasil-krasjet-ut-av-vm-3241750.html

http://www.vg.no/sport/fotball/vm/2010/artikkel.php?artid=10009983

kilde VG. no

10 thoughts on “I dag ryker Brasil

  1. Ja jeg hadde vel litt flaks også, men jeg så den komme fordi vi har jo sett i tidligere mesterskap der man bruker deres spill i mot og da går det i stå, de hadde vunnet kampen etter 10 min da de tok ledelsen, og det går jo ikke ann. Fortjent seier til Nederland!

   Takk for innlegget ditt-

 1. Flott Brasil er ute av VM. Nå fikk de endelig litt heftigere motstand enn på lenge og tapte fortjent. Jeg er så lei av alt skrytet og nærmest forgudelsen av det brasilianske laget. Syntes vi har sett lite til artisteri og samba fotball fra brassenes side. Nå håper jeg Tyskland slår Argentina i morgen så stilner vel kjeften til Maradonna og så får vi kanskje en mer spennende finale enn på mange år.

 2. Hvilken kamp så du egentlig?
  Brasil kunne puttet 3 mål i første omgang og det var bare tilfeldigheter og flaks for nederland at det ikke ble slik.
  Brasil ødela for seg selv i andre omgang!
  Nederland spilte klokt i andre omgang verken mer eller mindre.

  Til Per: Brasil får kritikk uansett hvordan de spiller.
  De har adoptert en mer europeisk spillestil, og det duger visst ikke det heller.

  Hvor bra fotball har vi sett fra Nederlandsk hold i dette VM????

  For min del håper jeg Argentina gruser Nederland i en finale!
  Mye mer progressiv og artig fotball enn hva våre europeiske lag har prestert i dette Vm.
  Selv Tyskland som imponerer med sitt kontringsspill kommer til kort når det gjelder teknikk og enkeltmannsferdigheter!

  Lag som Sveits og Hellas vinner neste vm med sine fantastiske organiserte forsvar!!! Hurra!!!

  1. Jeg så nok riktig kamp ja, og om Brasil hadde første omgang så var jo Nederland mye bedre enn Brasil og kunnet gjort flere mål bare i slutt minuttene. Så hvis du mener at det ikke var fortjent seier til de orange så har du tydeligvis bare sett første omgang Lars. Nederland spilte ikke bare klokt, Det direkte feil, de var mye bedre enn Brasil, og scoret 2 mål i tillegg.
   Jeg tror du har rett i at Argentina slår Nederland hvis de møtes i en eventurll finale, men det er jo slett ikke sikkert. Det som er sikkert er at det Nederland som er i Semifinalen og ikke Brasil.

   Og Det går ikke ann at to lag som vinner VM, det må bli enten Sveits eller Hellas…

 3. Jeg står fortsatt ved det jeg sa «Vargas12»!
  At et Nederland fikk mange sjanser mot slutten av 2ndre omgang, er vel en selvfølge og kan ikke tilskrives «fremragende» Nederlandsk spill, når Brasil var tvunget til å gi alt med 10 mann og gå framover på banen.
  Du legger ikke akkurat vekt på at Brasil lekte seg med Nederland i første omgang, og da snakker vi ikke mot 10 mann.
  Jeg mener absolutt det ikke var fortjent ja! Og jeg mistenker at dine fotballpreferanser taler for seg og absolutt ikke på objektivt grunnlag.
  Se bare på målene til Nederland…..eller har du i din Nederlandkåthet glemt at det første målet var en keepertabbe???

  Angående Hellas eller lag som Sveits…….du skjønte hva jeg mente!
  Så drit i å kritiser fremstilling, så skal jeg la være å kritisere dine gramatiske feil.

  Mvh

  1. Hva er du snakker om nå Lars? Nederlands kåthet, jeg var føre var og tippet Brasils exit i en kamp jeg trodde Nederland vant. Jeg har hverken før eller etter kampen hatt noe forhold til Nedrland. Jeg tror Spania vinner VM. Nederland vant og det gjorde de meget fortjent og det sier de aller fleste medier som referer fra kampen. Du i din envise stahet må få mene akkurat som du vil, på lik linje med at jeg mener det motsatte.-
   Og når det gjelder min perfekte gramatikk trnger du ikke legge deg borti- det er min blogg!

 4. Du er tydeligvis bare interesrt i å diskutere.
  Noe fotballfaglig vet du svært lite om tydeligvis!
  Mediene er delte i sine synspunkter kjære hva du enn heter!

  La meg først si at jeg i årevis har vært sympatisk innstilt overfor det nederlandske fotballandslaget.I denne kampen håpte jeg imidlertid de skulle tape bare mer og mer utover i kampen (dette har ingenting å gjøre med at Brasil var motstander).
  Nederland skapte så å si ingenting i denne kampen, og var heldig som fikk det første målet servert på et sølvfat. Det var i grunn klasseforskjell på lagene helt til det første målet til Nederland. Nederland virket tunge og treige(noe de også har gjort i mesteparten av de fire tidligere kampene mot moderat motstand) kun Sneijder og Robben tilfører laget nødvendig dynamikk . Uheldigvis for Nederland er den svært sympatiske spissen van Persie ikke i form. Det som imidlertid irriterer meg var Nederlands kyniske instilling fra første spark på ballen. De gjorde det beste for å ødelegge kampen med diverse ulovligheter gjennom hele kampen, dette taklet heller ikke Brasil bra. De ble etterhvert veldig opptatt av dommeravgjørelsene.Dommeren fikk aldri skikkelig tak på kampen, men den var heller ikke lett å dømme. At van Bommel, i særdeleshet,ikke fikk kort for alle de vellykkede sabotasjeaksjonene er helt utrolig (tråkking på akilles gjentatte ganger osv.). At Robben ble tatt av lufttrykket når motstanderne nærmet seg er mindre irriterende. Alle som har sett Robben i flere kamper vet at han faller lett, men dette er delvis også en beskyttelsemekanisme og dessuten var alle frisparkene han ETTERHVERT fikk, korrekte. Til tross for de utallige frisparkene i første omgang som bidro til at denne omgangen ble oppstykket, så leverte Brasil en god omgang.Utover i andre omgang var det bare å vente på at såkalte disiplinære problemer hos Brasil skulle manifestere seg i et rødt kort etterhvert som frustrasjonen (som lå der fra tidlig i første omgang) skulle slå ut i full blomst. Brasil var et sørgelig skue utover i andre omgang, men det var Nederland også i så å si hele kampen (av flere grunner). De skal imidlertid ha for at de tok mer tak i kampen etter pause.

  Kos deg med bloggen din!

  1. Hva er du vil Lars? Du vet nada om min fotballfaglighet, og om jeg er interessert i å diskutere i langdrag om hvorfor jeg mener Nederland vant fortjent mot et dårlig Brasil blir nå min sak. Jeg er enig i at Robben faller alt for lett, men det er dommerens jobb å bedømme om det er skuespill eller ikke-

   Jeg vet at jeg kan svært mye om fotball og har ingenting å måtte bevise for deg- Og jeg har vært borti » eksperter» som deg før- som hater å bli sagt i mot og har aldri feil i noe som helst.

   Samtlige medier sier at Brasil falt for eget grep OG et bedre Nederland- Du tar feil Lars!

   Kos deg med bloggen din. hva er det for noe spydigheter? Du er jo direkte barnslig du!

   Jeg tror faktisk du har sett denne kampen med Brasil drakta på…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.