Hvem vinner, hvem blir skuffet og hvem triumferer i dette fotball VM?

Det får vi ikke vite før 11.Juli

Sommerens vakreste evnetyr begynner kl 1600 fredag 11. Juni

Sør Afrika mot Mexico i første kamp!

Vi som elsker fotball har ventet i 4 år, og ventetiden er endelig over!

Jeg plukker ut 4 lag, som jeg tror alle kan vinne, og jeg tror disse sloss om finale billetter!

SPANIA

Spania er favoritter, og det er jo ikke rart når de har bla disse 11 å velge i: Sannsynlig lagoppstilling:
(4-4-2) Casillas (29, Real Madrid/ESP); Ramos (24, Real Madrid/ESP), Pique (23, Barcelona/ESP), Puyol (32, Barcelona/ESP), Capdevila (32, Villareal/ESP); Fabregas (23, Arsenal/ENG), Alonso (28, Real Madrid/ESP), Xavi (30, Barcelona/ESP), Silva (24, Valencia/ESP); Torres (26, Liverpool/ENG), Villa (28, Valencia/ESP)

ENGLAND

Jeg håper på England men er ikke sikker på at de har godt nok lag i år heller, men når kunne de ha stilt med bedre lag enn nå?

Disse 11 kan stille for England: David James, John Terry, Glen Johnson,Ledley King, Ashley Cole, Gareth Barry, Joe Cole, Frank Lampard, Steven Gerrard, Aaron, Lennon, Wayne Rooney.

 Et bra lag, og kan slå de beste på en god dag. Men jeg er redd stallen er i tynneste laget, og får the three Lions skade på sentrale spillere som Terry, Lamps eller Rooney så er nok løpet kjørt.

ARGENTINA

Et annet meget godt fotballag er Argentina! Maradonas elever er blant de beste i verden med Messi som en av kromtappene- kåret tid verdens beste spiller to år på rad.

Blant de mange Argentina-stjernene, der Lionel Messi er den største, skinner nok fotballguden Diego Armando Maradona enda litt høyere.

Han vil for alltid ha legendestatus, men flere har satt spørsmålstegn ved trengeregenskapene hans.

Motstanderen i åpningskampen er Nigeria, og ifølge rapportene kommer Maradona til å kjøre en dristig 3-4-3-formasjon framfor den mer tradisjonelle varianten med fire mann i backrekka
Argentinas sansynlige 11 er:  Pozo, Heinze, Rodriguez, Demichelis, Samuel, Mascherano, Gutiérrez, Di Maria, Tévez, Messi, Milito

Argentina kan nå finalen med god og bred tropp!

BRASIL

Laget som er favoritter hver gang de går på banen, og som har 5 stjerner på draktene sine- et for hvert VM de har vunnet, får de den sjette etter VM i Sør Afrika?

Brasil har mange gode spiller en ok tropp, men ikke de utpregede stjenene i forkant som vi er vant til. Spillere som Ronaldo er borte, Ronaldhinio ble ikke funnet god nok. Men de har Kaká og Robinho som de største profilen.

Brasils sansynlige start lag : César, Juan, Lúcio, Gilberto, Bastos, Silva, Kléberson, Baptista, Kaká, Robinho, Fabiano

Det er bare å glede seg, og er du ikke interessert i fotball, så bør du allikevel se på da dette er en fest for alle mennesker i verden, og vi samles rundt verdens vakreste idrett i ett av verdens vakreste land!

Det er dette det kjempes om:

I dag starter Fotball VM 2010 Ventetiden er over!

La festen begynne, og måtte det beste laget vinne-

FOR EN FEST VI HAR I VENTE.

Vargas

Pin It on Pinterest