I love curves

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sultehjæl eller folk som er både tynne og kortvokste?

Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Jeg er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det. Og jeg kjenner ingen menn som er spesielt glad i «knokkel-sex». For det er jo det det blir når man har sex med noen som er så tynne at det nesten skrangler i ben og knoker når man holder på  i halmen…

Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena. Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Jeg vet det finnes mye fint på nettet men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

Vi menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere!

Plus size girls is the sexiest…

 

22 thoughts on “I love curves

 1. Jeg er smal og ikke så høy, men har både pupper, rompe og lår… :o) Det finnes klær i alle størrelser, man må bare lete litt.. De minste størrelsene henger alltid fremst…

  1. Hei:)

   Takk for svaret ditt;)

   Vet at det er butikker som selger til de med litt former også, men de fleste størrelser er for de som er litt mindre, smalere og tynnere enn gjennomsnittet er min mening;)

 2. åå så glad jeg blir av å lese dette! jeg tro rnesten eg må lagre dette innlegget på favoritter å lese igjennom det de dagene jeg føler meg lubben og lite tess. Takk for at du bygger opp selvtilitten min! Flott skrevet!

  1. Hei Ida! Fint du likte innlegget, og jeg er sikker på at du er kjempeflott. Jeg vet at jeg snakker formange menn når jeg påstår at de fleste liker damer med kurver. Damer skal være frodige!

   Tusen takk for at du svarte på innlegget:):)

 3. ENDELIG! Du har forstått det! HallelujaXD Og du er en MANN! Kan jeg få et intervju? En autograf?XD
  Kunne ikke sagt det bedre, har skrevet et innlegg på akkurat dette temaet selv. Jeg er helt enig! Jeg er ikke tjukk, jeg har litt former og er litt atletisk, så jeg finner nesten ikke klær. Jeg har faktisk fått sånne problemer at jeg har satt meg selv på slakekur kun for å finne klær lettere, ikke fordi jeg mener jeg trenger det:\

  1. Hei Hufsa, du får intervju når det måtte passe!;) Det blir veldig feil å måtte slanke seg for at butikkene ikke har størrelser litt over normalen!

   Tusen takk for fine komentarer og respons fra deg;)

 4. Helt enig! Jeg sliter med å finne bukser som går litt lengre enn til midt på lårene mine! Og hvis jeg finner noe, ser det som oftest ut som bestemorbukser..
  Tullebutikker;)

 5. Kroppen min er som Kim Kardashian’s, fortsatt «tynn» men kurver på de rette stedene..hvis du vet hvem hun er..sett på som fint mange andre steder, men i norge føler jeg at det er stick thin som gjelder.. no boobs and no booty. Ikke pent, verste jeg ser er jenter med helt flat rompe. Fornøyd med mine kurver;)

  1. Jeg vet godt hvem Kardashian er, hun har også en søster som er nesten like flott. Og Kim er vel noe av det flotteste som finnes, jeg vedder på at de aller fleste menn vil ha frodige damer, med noe å ta i. Jeg er en av de.

   Takk for innlegget ditt KimK

 6. Det er vanvittig mange butikker som har nesten bare klær til de slanke/tynne.
  Da jeg ble gravid med nr 4 var jeg godt trent, men hadde former.Brukte i utgangspunktet str 38( den gangen:)
  Men da jeg skulle kjøpe snekkerbukse for gravide på Lindex måtte jeg opp i str 44. Noen timer etter var jeg på h&m og kjøpet mammabuse i str small!!
  På Lindex trodde de visst at gravide kun blir tjukkere over magen:)

  1. Hei Bente
   Skjønner hva du mener, mitt poeng her er at frodige og gjerne gravide er både sexye og lekre, men ofte er det trøbbel med å få kledd seg sexy og lekkert. Men min kjæreste har funnet en butikk
   i Gunerius i Oslo sentrum som heter Zizzi- og der er det litt av hvert for damer med kurver:)

   Tusen takk for innlegget ditt!

 7. Jaja sikkert… men så er det jo forskjell på å være knokkel og å bare være tynn. og ikke kom her å si at å være tynn ikke er pent, og penere enn å være feit. for det er det.. det går bare en grense, når man blir FOR tynn. en vanlig jente, som også er tynn, har likevel rumpe, pupper og lår, altså kurver, uten å være feit, og hun vil passe i klærne på en vanlig butikk. jeg tror du har litt feil intrykk av hele greia. klærne i butikkene er alright de og gutter syns tynne og stramme jenter er MYE penere en svære, bulkete eller feite. Det finnes bare en grense for hvor tynn man kan bli før det er stygt, eventuelt mister pupper, rumpe og lår..

 8. er helt enig med deg og har hatt den oppfatningen lenge. nå skal man jo strebe etter «det perfekte» som nå er det å være sylslank slik som hollywoodstjernene. Jeg gjør det jeg kan for å ikke la meg påvirke for jeg vet at innerst inne så ser jeg bra ut akkurat sånn som jeg er og ville ikke forandret på noe og jeg er str 40 🙂

  1. Hei Brit- Elin
   Da har du skjønt det! man skal ikke måtte forandre på sin kropsform eller andre ting med seg selv fordi det er mer utvalg av klær i «feil» størrelse.

   Sikker på at du er helt flott akkurat som du er:):)

   Takk for innlegget ditt:)

 9. Helt enig. Det jer savner mest her i landet er at klærene til jentene er mer feminine og sexy! De fleste går i triste klær, som skal være «kule» og «guttejentete» og det er ikkkkkeeeeee fint!!! Det er som om de ikke tørr å være jenter!!!

  1. Tar poenget ditt og er enig med deg. I Sør Europa er jenter/ damer veldig mye flinkere til å pynte seg og kle seg sexy i forhold til i Norden, men dette kan også skyldes klima…

   Takk for innlegget ditt Jenny.

  1. Jeg har i mange år sagt : jeg skal aldri ha en mann som er så tynn at kragebeinet stikker meg i øret når jeg ligger på skuldra hans!

   Jeg kikker på store mannehender, kraftige lår, ordentlig rumpe… vil heller ha en bamse enn en altfor tynn mann..

 10. Hei på deg.. Tror du scora hos de alle fleste damer ( som ikke definerer seg som fotomodellmateriale..). Bra! Godt det finnes menn som tør si det.. De fleste menn jeg kjenner innrømmer det når de blir spurt, men få sier det rett ut!

  Mia- som heldigvis har en mann som elsker litt å ta i.. 😉

  Ps: Der jeg kommer fra har vi et lokaluttrykk på det du kaller konokkel-sex: Plankesex…

 11. Det er jeg også enig i, Jeg liker ikke sånne muskelbunter. Kjæresten min er muskuløs, men litt ekstra. jeg har aldri likt sånn six-pack…synes det er litt ekkelt 😛 hehe

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.