Ikke glem å flørte!

Det er viktig å flørte! Det er del av vår naturlige menneskelighet å være på jakt, se på- og vurdere andre mennesker. Både jenter,  gutter, menn og kvinner gjør det. Og vi bruker utrolig kort tid på det. Kanskje mindre enn ett minutt på å vurdere om den vi ser på kan være noen vi vil bli bedre kjent med, flørte med. Og til slutt kanskje ta med hjem.

Kanskje ikke sånn på jobb og til hverdags, men er vi på «sjekker´n» så er vi mer på vakt og ser etter partneremner. Og der kommer flørtingen inn. Vi finner den vi tror kan ha potensiale gjennom å sile vedkommende ut i massene, så innleder man en samtale og flørten går sin gang. Det var sånn du fant din kjæreste også.

Og sommeren er en fantastisk tid å flørte på. Man møter mennesker, man går lettkledd, man viser seg fram og ser andre som gjør det samme. Hadde vi ikke flørtet så hadde det vært vanskelig å finne en partner man ville vært sammen med.

Og flørten er bare innledningen til forelskelsens rus, og ikke glem at det er lov å flørte litt uansett om man har en kjæreste, er du enig?

Flørting er en av livets goder som man bør bruke så ofte man kan, uten at det trenger å gå utover det forholdet du allerede har, er min mening-

4 thoughts on “Ikke glem å flørte!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.