I regi av Naturvernforbundet arrangeres det miljøfestival i Kabelvåg denne helgen. Målet er et oljefritt Lofoten og Vesterålen. Det er en sak Inger Lise Hansen (KrF) brenner for.

Forvaltningsplanen for Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten skal revideres i 2010. I denne revisjonen skal regjeringen ta en beslutning om hvorvidt det skal settes i gang en åpningsprosess for oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Det er Inger Lise Hansen sterkt imot, og er på plass på folkefest mot oljeboring.

– Dette viktig sted å være. Vi skal vinne kampen for et oljefritt Lofoten og Vesterålen. Jeg mener det er viktig å mobilisere folk der de er – kampen må vinnes hos folket, sier hun.

Inger Lise Hansen kan være Kristelig Folkepartis svar på kjærlighetens og fruktbarhetens gudinne i Gresk Mytologi, Afrodite!

Jeg mener at flotte Hansen er det beste som har skjedd KRF på mange 10 år! Hun står rakrygget med begge bena godt plantet på jorda, og snakker partiledelsen midt i mot. En partiledelse som er så nitrist, kjedelig og arrogant at det er vel egentlig et lite under i seg selv at de har fått noen politiske stemmer ved de siste valg i det hele tatt!

Grunnen til at jeg vil sammenlikne Hansen med Afrodite er at hun er fruktbarhets gudinnen, og er det noe partiet trenger så er det ny giv, ny glød og så mye fruktbarhet det går ann å få i inn i et politisk pari i Norge! Inger Lise Hansen er den som kan gi et parti- som ligger nærmest med brukket rygg- denne given. Hun er, smart pen og tøff, noe man ikke kan beskylde tidligere partiledere for å være.

Kjedelige og politisk klønete Svarstad Haugland, og nåværende partileder Dagfinn Høybråten, ja hva kan man si? Hvor kan man finne kjedeligere politikere? Stemmene partiet har fått de siste årene taler for seg, det har gått rett nedover alt for lenge. Klønete og lite energisk ledelse må ta det meste av skylda.

Et så viktig parti som KRF  bør har livets rett, og fortjener å ha en partileder som har litt sjarm, humør, glimt  i øyet og staker ut en ny og riktigere vei for partiet! Tidligere partiledere i KRF har vært kjent for å være platte, gråe, og ha manglende visjoner for egen politikk!

– Det er riktig at partiet har en debatt gående. Men det virker lite troverdig når det også blir uttalt at strategiprosessen ikke skal dreie seg om personer og politikk. Men hvis det ikke skal dreie seg om det, hva skal det dreie seg om da? På de premissene tror jeg ikke det kommer noe nytt ut av denne debatten, sier Hansen.

Mangelen på nyskaping og nytenking i dagens KrF kan ifølge Hansen bli skjebnesvangert for partiet.

– Det er da også en utrolig dårlig partistrategisk øvelse vente med bearbeidelsen av tidenes dårligste valg helt til opptakten til kommunevalget.

Jeg mener at det allerede har tvunget seg fram et naturlig skifte. Dagfinn Høybråten sitter på lånt tid. Det vet han godt. Er det ikke like godt å gå av nå, før det blir pinlig og flaut?

Greier ledelsen i KRF å få fjernet den sittende partilederen og få inn den som er partiets reddende engel, Inger Lise Hansen uten for mye støy? Tvilsomt. Men når den tid kommer- for det gjør den, så er jeg klar med min stemme, men ikke før!

Stå på Inger Lise!

 

Vargas

Tags: Inger Lise Hansen, KRF, Kristelig Folkeparti

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva gjør deg redd?

Er det mørket? Er det å være alene, eller miste den man er glad i? Eller er det å bli...

Litt tidlig Påsketur

Go home Lund Svindal he he! Vargas fosser ned fjellsidene på Hafjell i det som ble en uforglemmelig før- Påsketur- Vi...

Lukk