Inne vær

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær sier man i reklamen. Men du verden så mye mer man kan gjøre ute når sola skinner, i forhold til at det regner og er surt.

I dag er det skikkelig høst vær, og da synes jeg det er fint å være inne, med en god bok, blogg og noe digg på bordet. Kan godt gå en tur også. Men jeg er ikke ute i mange timer bare for å være ute, nei da finner vi heller på noe gøy inne.

Sliter du med å finne på noe inne når det er ruske vær? OK. Jeg skal hjelpe deg litt på vei, om du sitter med hendene i fanget.

Du kan bake, og har du ikke alle ingredienser ja så er det sikkert ei Brustadbu, en 7- Eleven eller en bensinstasjon som har ei pakke egg. Du kan løse kyssord, suduko, eller lese en bok. Har du en pc så har du jo enorme muligheter der. Og har du favoritt program på TV som du har gått glipp av, så kan du se de på nettet i mange tilfeller. På TVNorge går samtlige episoder med Tangerudbakken- gjengen f.eks. Eller lese blogger…

Det går ann å spille spill, monopol, kort eller yatzy. Du kan vaske skuffer og skap du aldri får tid til ellers. Men blir du for rastløs, så kan du kle deg godt å gå deg en lang tur. Eller ta med deg kjæresten inn på soverommet…

Bare vent, sommeren kommer- garantert, du må bare vente litt til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.