«Inspire» Al Qaida med engelsktalende nettsted

Nå skal terror gruppen Al Qaida lettere rekrutere engelsktalende elver til terror nettverket sitt gjennon å starte et engelsktalende nettsted-

«Inspire» skal det hete og det ligger i navnet- inspirere, til hva da? Dette er ikke bra etter min mening!

All terror virksomhet bør stoppes så raskt som mulig og helt i fødselen der nye celler bygges. Jeg tror det blir vanskelig å fjerne Al Qaida 100% men å kutte deres informasjons kilder som Internett vil vanskelig gjøre deres arbeide-

Samtidig som al-Qaidas evne til å angripe vestlige mål skal ha blitt sterkt svekket, truer nå stadig flere terrorister med å angripe USA, melder nyhetsbyrået Reuters.

Den tilsynelatende selvmotsigende konklusjonen kommer etter at to grupper som begge har tilholdssted i det utilgjengelige grenseområdet mellom Pakistan og Afghanistan skal ha slått seg sammen.

De to gruppene det er snakk om er det såkalte Haqqani-nettverket og Pakistans Taliban. Begge gruppene har stått bak en rekke dødelige selvmordsaksjoner og andre store angrep.

Etter den mislykkede bilbomben ved Times Square i USA tidligere i år pekte også sporene mot den pakistanske Taliban-grupperingen.

– Synergieffekt

Advarselen kommer fra aller høyeste militære hold, ifølge Reuters.

– Disse terrorgruppene har skapt en synergieffekt, der målet er å drepe amerikanere, sier admiral Mike Mulleen, formann for Den militære sjefsnemnd i USA.

En tredje pakistansk gruppe som angivelig har forgreininger til al-Qaida, er Lashkar-e Taiba, nettverket som sto bak angrepet i Mumbai i 2008.

Terroren kommer nærmere og det er bare snakk om tid før det skjer noe også i Norge. Er vi og den politiske ledelse PST, samt Forsvaret forberedt på det? Tvilsomt- Det er en overhengende fare for og svært sannsynlig at vil smelle i en større norsk by- Og det er det bare å forberede seg på. Terror nettverk med link til Al Qaida har rotfeste i norden og da er det ingen grunn til å tro at Norge skal bli spart-

Det er skremmende å tenke på og det er bare snakk om tid desverre…

En av de første bidragsyterne til «Inspire» skal være Anwar Al Awlaki, den amerikanskfødte muslimske presten som er mistenkt for å ha deltatt i flere terrorangrep mot USA.

Oppfordrer til drap på amerikanere

Awlaki er lenket til tre av 11. september-flykaprerne, angrepet på militærbasen Fort Hood, kapringsforsøket om bord i et Air Delta-fly i desember og det mislykkede angrepet på Times Square i New York tidligere i år.

Afganistan er et land i fullstendig oppløsning med selvmordsbombere og andre terrorhandlinger som oftere og oftere tar fler og fler liv-

Det var minst to selvmordsbombere blant de seks personene som stormet kontoret til Development Alternatives tidlig fredag morgen, ifølge Afghanistans president Hamid Karzai.

Et enkgelspråklig nettsted gjør det veldig mye enklere for all terrorvirksomhet og andre kriminelle å kommunisere med hverandre. Den bør jo fjernes først som sist- selvom det er bare en dråpe i havet i kampen mot terror- 

kilde nrk.no og vg.no

tv2.no

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7192691

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10009906

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/terrorangrep-i-pakistan-her-gaar-bomben-av-3241749.html

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10009997

/2010/03/terroren-kommer-naermere-oss/

kilde aftenposten.no

2 thoughts on “«Inspire» Al Qaida med engelsktalende nettsted

  1. Islam kan som idelogi sammenlignes med nazisme. Men de vantro (som mulimer gjerne kaller vestlige folk) har blitt innprentet at dette er en relgion. Ulempen er at Norge støtter islamistene økonomisk. Send en søknad og kronene ruller inn til ditt fiktive trosamfunn eller kulturelle klubb.

    Vi har egentlig hatt terroraskjoner i Norge alt, men disse er blitt dysset ned. Noen har dukket opp i mediene, men ikke blitt beskrevet som en planlagt terroraksjon. Ta for eksempel muslimen som tok med en øks på flyet i Nord Norge og forsøkte å drepe pilot og styrmann for så å styrte flyet. Han klarte det nesten, hadde det ikke vært for at noen andre passasjerer klarte å overmannen islamisten. Straffen for dettet? Tja noen år i fengsel og nå er han ute igjen – og med innvilget asyl i Norge. Hurra!

  2. Nå har de jo tydeligvis klart å legge ut noen få sider av typen ‘Lag din egen bombe på kjøkkenet’. Noe i likhet med ‘The Terrorist Handbook’. Mest egnet til å ta livet av bombetilvirkeren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.