Iran rasler med sablene

 

 

Kanskje verdens farligste mann- Irans president Mahmoud Ahmadinejad-

En leder som ikke går i veien for krasse uttalelser og med makt nok til å starte verdenskrig nr 3 med et knips!

Irans president Mahmoud Ahmadinejad kom onsdag med et nytt utspill mot Israel og kaller Nazi-Tysklands jødeutryddelse en myte. USA og EU reagerer skarpt.

Landet frykter et israelsk angrep rettet mot det kontroversielle iranske atomprogrammet.

Israel har aldri utelukket muligheten for en militæraksjon for å hindre Iran i videre arbeid med urananrikning, og har lenge anklaget erkefienden for å prøve å skaffe seg atomvåpen. Dette avvises av Iran.

Med sin uttalelse onsdag, som er den tredje i rekken der han truer Israel med utryddelse eller sier at jødeutryddelsen ikke er skjedd, plasserer den iranske presidenten seg ideologisk på linje med vestlige nazister og historiske revisjonister.

– De har fabrikkert en legende ved navn «Massakren av jødene», og de setter den høyere enn Gud selv, religionen og profetene, sa presidenten i en tale i byen Zahedan, sørøst i Iran.

Den ultrakonservative islamisten gjentok også at den jødiske staten bør flyttes til Europa. Alternativt foreslår han at den kan flyttes til USA, Canada eller Alaska. Talen ble sendt direkte på iransk fjernsyn.

– Uhyrlige uttalelser

USA og EU reagerer kraftig på den iranske presidentens utspill. En talsmann for Det hvite hus, Scott McClellan, sier at president Ahmadinejads uttalelser viser hvor viktig det er å hindre at Iran får atomvåpen.

– Alle ansvarlige ledere i det internasjonale samfunnet erkjenner hvor uhyrlige slike kommentarer er, sa McClellan.

EU mener uttalelsene er fullstendig uakseptable og understreker at de ikke hører hjemme i politisk debatt.

– Iran ødelegger sine egne interesser med slike kommentarer, sa EU-kommisjonens talskvinne Emma Udwin.

Tysklands utenriksminister Frank-Walter Steinmeier sier at Ahmadinejads utspill kan komme til å påvirke forhandlingene om Irans atomprogram, som Tyskland, Storbritannia og Frankrike forsøker å få i gang.

Iranske myndigheter har også flere ganger tidligere varslet et kraftig svar på eventuelle angrep enten fra Israel eller fra USA.

I talen onsdag, som ble direktesendt på iransk TV, hevdet presidenten at land som protesterer mot hans uttalelser og fordømmer jødeutryddelsen, er på Israels lønningsliste.

– Hvis noen i landet deres betviler Gud, sier ingen noe. Men hvis noen benekter myten om jødemassakren, begynner sionistenes høyttalere og regjeringene på sionistenes lønningsliste å skrike, sa Ahmadinejad.

– Vårt forslag er dette: Gi et stykke av deres eget land i Europa, USA, Canada eller Alaska, sånn at de kan skape sin egen stat.

Ahmadinejad sa også at Iran ikke kommer til å vike det minste grann når det gjelder sitt atomprogram.

– Vi har opplevd deres holdning, og vi vil ikke lenger bli ført bak lyset av deres løgnaktige propaganda, sa han, bare en uke før det skal holdes samtaler med EU-landene.

Er det en person som USA, Vesten og Nato bør være obs på og så er det herr Ahmadinejad. Sansynligvis en gal mann, med alt for mye makt og våpen. En meget farlig blanding. Han står blant annet for uttryk som: » Jeg skal fjerne Israel fra kartet». Og han har i intervju med amerikanske «60 minutes» sagt at Osam Bin Laden befinner seg i Wasington….

Den iranske presidenten, Mahmoud Ahmadinejad, har overlevd et angrep mot bilkortsjen hans i Iran, melder libanesisk TV.

Fjernsynskanalen Framtid i Libanon oppgir at de har opplysningene fra det iranske presidentskapet.

Iran president Mahmoud Ahmadinejad sa lørdag at 11. september-angrepet er overdrevet.

Presidenten mener at det ikke finnes noen bevis på at dødstallene er så høye som det amerikanske myndigheter påstår.

– De sier at 3.000 mennesker ble drept, men det finnes ingen rapporter som avslører navnene, sa han.

 Irans president Mahmoud Ahmadinejad presenterte i dag et nytt ubemannet, langdistanse bombefly.

Flyet skal kunne slippe bomber høypresisjonsmissiler i en radius av 1000 kilometer utenfor basen det tar av fra. Flyet er en såkalt drone og statlig iransk fjernsyn melder at den kan bombe mål ved høye hastigheter.

– Dette flyet, som varsler død over våre fiender, bringer bud om frelse og verdighet for menneskeheten, sa Ahmadinejad da flyet ble avduket på Malek Ashtar-universitetet i Teheran søndag.

Iran-ekspert Kjetil Selvik mener dronelanseringen og uttalelsene fra revolusjonsgarden er et ledd i den stadig pågående ordkrigen mellom USA og Iran.

– Militærstyrkeforholdet er så vanvittig forskjellig. Iran har ingenting å stille opp med, men det de prøver å si er at «hvis dere plager oss, så skal vi lage så mye problemer i Midtøsten som dere aldri har sett før». Iran bruser med fjærene, sier Selvik.

Konflikten mellom USA og deres allierte Israel på den ene siden, og Iran på den andre siden er økende. De har flere ganger fremsatt sanksjoner mot Iran i forbindelse med landets utvikling av atomkraft.

– Hver gang det kommer sanksjoner fra USA, så kommer det trusler og advarsler fra Iran. De iranske perspektivet er at USA ikke har rett til å true Iran og at de ikke vil gå inn i noen forhandlinger så lenge det ligger trusler bak, sier Selvik.

– Irans regjering benytter anledningen til tjene politisk kapital på hjemmebane ved å vise hvor sterk Iran har blitt, sier Selvik.

                   

Kilde Vg.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044656

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/midtosten/iran-truer-med-verdenskrig-hvis-israel-angriper-3271307.html

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10026066

Kilde Aftenposten.no

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1179412.ece

Kilde dagbladet.no

http://www.dagbladet.no/2010/08/01/nyheter/utenriks/israel/iran/12794256/

10 thoughts on “Iran rasler med sablene

 1. iran har aldri truet verden. shit-rael som driver med propaganda. med hjelp av usa og s
  audi arabia. iran er ingen trussel for verden,det er usa og shit-real som har mest atomvåpen,og som har vært dumme nok til å bruke atomvåpen. jødene er de som vil bruke først,og iran vil forsvare seg. trusslen er usa og israel.

 2. Iran er en fare for seg selv og resten av verden. Jeg gir min fulle respekt til de som våget å motsette seg regimet. De andre geitebukkene bør bombes tilbake til steinalderen snarest.

  At Mahmoud Ahmadinejad er gal er det liten tvil om, så han burde alle verdens sikkerhetstjenester sette øverst på «må fjernes» listen.

  All støtte til Israel som må leve midt i verdens rasshull, med dritt på alle kanter.

 3. Jeg er helt enig med Balle Klorin. De er ynkelige, de muslimene. Den store «ummaen», med 1,3 milliarder «mennesker» klarer ikke å slå lille Israel med sine 5 millioner (av hvem 1 million til og med er muslimske femtekolonnister.) Muslimene truer og truer men får det simpelthen ikke til og blir stadig sparket i ræva av jødene.

  Det er som om muslimene lider av kulturell slappkuk. De er barske og store i kjeften men når israelerne kommer så renner de som kaniner og gjemmer seg blant kvinner og barn. Jaha, muslimsk «manndom» virker bare ovenfor kvinner og sivilister men ikke mot motiverte soldater. Det fikk de lære, de palestina-rottene ombord det tyrkiske skipet som ble oppbrakt tisligere i sommer. Muslimene er munnhelter og er modige bare når de er i et stort flertall mot ubevæpnede ofre, eller når offeret er alene som kvinnene de overfaller og voldtar. Ellers er de feige dritt, kloakkrottene de er.

  All støtte til Israel!

 4. ANZOR forstår du ikke Norsk? Vi EKTE Nordmenn liker ikke islam eller muslimer.
  Den nye organisasjonen mot islam i England sier at de bare hater islam og ikke muslimer, men det lar seg ikke gjøre, så jeg hater både islam og muslimer.

  Mer hyklerisk religion enn islam finner du ikke. Og mer hykleriske religiøse enn muslimene finner du heller ikke.

  Hele koranen er en farse skrevet av en gal pedofil mann. Ikke en gang muslimene selv følger koranen, dvs. De følger koranen når det passer dem. Men muslimene har et like stort sett med unnskyldinger og tolkninger/bortforklaringer. Så alle regler kan og blir brutt etter som det passer, så maken til ynkelig folk finner man ikke noe annet sted.

  We hate your people and don`t want your in OUR country, so just press your face to the screen and you have it in your face.

 5. Det som skjer er at ingen vil gripe inn ovenfor lederne når de har skikkelige våpen slik som atombombe. Regimet kan bryte så mange menneskerettigheter de vil og steine så mange de vil. I tillegg kommer nok terrorister kunne få tak i «skitne bomber» og dette er det store trusselet mot verden. Tror ikke noe på at iran vil starte atomkrig med israel, eller storkrig med andre våpen. Blir nok heller terrorister som rammer mindre områder men allikevel dreper mange med disse skitne bombene.

 6. Jeg blir rett og slett forskrekket av dere unge mennesker, dere burde skamme der…tenke seg til å trakkasere de stakkars forsvarsløse muslimerene. tenk heller på hvilken herlig velsignelse de er. med all formodning ønsker jeg å rose de fantastiske drosjesjåførene i oslo, de er en fryd for øyet og frisker opp tilværelsen for en Dame som meg :)ja de er da meget pene å se på enn disse flatpannede bløte ur-normennene…som ung konverterte jeg til Islam og har hatt mange herlige stunder i den skjønne boken Koranen, dere burde alle lese den og forstå at den er full av kjærlighet og omsorg. det er at islam er blitt totalt missforstått, kan jeg gjerne forstå…og du Ballemolin…fy hvilken slemm liten gutt du er, hadde jeg vist hvem du var hadde jeg tuktet deg på stumpen med beltet, slike vattnisser og skap rasister er feige, og du sutter vel sikkert enda på skjørtekanten til mor 🙂 Bli voksen gutt 🙂
  Hjertlig hilsen Anne-mor

 7. «Vi ekte nordmenn liker ikke muslimer?» bare en av de få rassistene i norge som deg liker ikke muslimer heter det. Jævla fitte tryne, om jeg hadde sett deg in real life hadde jeg knust tryne ditt jævla internett taper. Du er stor i kjeften på internett, men når du er på skolen eller hva faen som helst er du helt stum. Tror nok det er du som er ei rotte her jævla feite morraknuller som ikke har noen venner. Hater sånne rasister som deg! Di kan bare brenne til helvette. Det gjør du og når du slenger dritt om andres religion jævla idiot. Håper du kommer til helvette når du dør jævla respektløse dritt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.