Israels masakre må fordømmes!

Hva skjer i midtøsten nå? Israel bruker rå militærmakt mot fredlige aktivister med humanitær nødhjelp på vei til Gazastripen. Statsminister Stoltenberg fordømmer galskapen og sier det internasjonale samfunn må fordømme slike handlinger å få Israel til å stoppe med ren slakt av sivile.

Dette kan være starten på alvorlige krigshandlinger som kan få hele verden til å skjelve hvis ikke Israel skjønner alvoret av sine grusomme handlinger. Dette må stoppes allerede nå før enda flere uskyldige blir drept. 19 aktivister ble regelrett slaktet i aksjonen i dag! Det skal være tre normenn ombord på den ene båten i convoyen.

FN`s sikkerhets råd sitter i krisemøte.

Jan Kåre Fjeld primus motor for fredsmarsjen i Fredrikstad oppforderer alle som har mulighet til å møte opp ved Rådhuset i Plankebyen, kl 1800 onsdag 2. Juni. Ta med deg så mange du kjenner og møt opp. Vi kan ikke la dette få passere uten å si ifra!

Israel må få beskjed om at dette kan vi ikke godta! Vi må vise avsky for krigshandlinger mot fredlige aktivister!

«Fredsmarsjen i Fredrikstad demonstrerer onsdag 2.6. kl. 18.00 mot Israels krigerske aksjon mandag morgen mot nødhjelpskipet på vei til Gazastripen. Møt opp og vis din avsky. Oppmøte foran Rådhuset.»

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/duket-for-nytt-raid-i-middelhavet-3220334.html

3 thoughts on “Israels masakre må fordømmes!

  1. The masakre must stop!!!! Innocent people are being killed every day. Innocent children and babies are dying every day. I agree that the whole world must show their disgust in any possible way!

  2. Jeg håper du har skjønt hvor patetisk dette innlegget er? Må le når jeg ser den kunnskapsløsheten du sitter med når du kommenterer saker som dette, som du tydeligvis ikke har greie på i det hele tatt. Du skriver «rå militærmakt mot fredelige aktivister». HELT FEIL, men det har du vel heldigvis innsett nå. Slett innlegg, blir flau på dine vegne.

    1. Nei jeg har ikke skjønt det, abrebloggen. Det som er patetisk her er sånne som deg, som ikke greier å oppføre seg som folk, og blir hysterisk når noen har andre meninger enn seg selv.
      Var du ombord i det skipet du kanskje.
      Det som står i innlegget er tatt direkte fra det som blir sagt på nyhetskanalen og stemmer på en prikk. Så bare det er sagt. Du er kunnskapsløs som ikke ser det….

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.