Jeg vet du ikke tørr å blogge om det

Det finnes så mange ting å blogge om, at det kan man ikke begynne å ramse opp. Men finnes det temaer du absolutt ikke vil at andre skal se at du blogger om, eller om du er anonym på bloggen din, tør du allikevel ikke skrive om ting som opptar deg?

Jeg mener det er litt feigt å ikke skrive om ting som du tenker på og så gjerne skulle ønsket du turde skrive om, men du er redd for konsekvensene, derfor lar du være. Jeg prøver å skrive om absolutt alt, derfor er det av og til ganske tøft å forklare for de nærmeste hvorfor jeg skriver det, og hvilken agenda jeg har med det. Min blogg er jo for så vidt anonym, men min familie vet om den.

Ta feks DNB`s Informasjonssjef Ole Irgens syntes bøndene hadde fått for mye penger i årets jordbruksoppgjør, og ga klart uttrykk for dette i sin private blogg med overskriften » Jævla bønder». Forsåvidt godt sagt men ikke særlig smart med bakgrunn i sin stilling. Bondelagsleder Nils Bjørke synes det er forkastelig å skremmende at den fremste talspersonen fra Norges største bank kan ha en sånn holdning.

Jeg mener han bør få lov til å synes at bønder er ålreite dyr også, men han bør ikke skrive om det på sin private blogg, når han er infosjef i DNB. Så dette sier bare om hvor dårlig dømmekraft Igren har og sier vel mer om han enn bøndene-

Poenget er, har du en blogg så skriv akkurat hva du vil, om dine innerste og mørkest tanker. Dine fantasier og lyster. Da får vi kanskje langt flere interessante blogger å lese, enn sminke, fashion og sutring fra bortskjemte topp bloggere som ikke får nok oppmerksomhet. Men har du en stilling i det offentlige eller andre steder det får konsekvenser for deg hva du skriver om, bør du jo legge inn et » personlig filter».

Har du noe skikkelig å komme med, som f.eks at du er drit forelska i sjefen din, og har direkte planer om å si det til han/ henne. Eller at du faktisk har gjort noe kriminielt og ble tatt for det, og avventer dom.

Eller at du rett og slett skriver på bloggen din at du har fått beskjed om at du venter på nytt hjerte før det er for sent… og tørt å dele det med alle andre på bloggen din. DET hadde det stått respekt av!

 Jeg ønsker meg bloggere med baller nok til å komme med et budskap, en historie, en blogger som gir av seg selv…

De er det ikke mange av, men jeg jobber med saken for min egen del…

4 thoughts on “Jeg vet du ikke tørr å blogge om det

 1. I looooooove your wide variety of topics you blog about. Continue with the excellent blog. I really enjoy reading it.

  1. He he Thanks! I am very glad to here that. I do try to write about life and things that is importent to me.
   Jonita, I belive you are my biggest fan, and that meens very mutch to me:):):)
   Thank you very mutch:)!

   1. Live is not easy for everybody, but children have a surten right to have some cind of justice! I hate when children suffers or been treated bad! I hate it!

 2. Vargas12 sa
  «Bondelagsleder Nils Bjørke synes det er forkastelig å skremmende at den fremste talspersonen fra Norges største bank kan ha en sånn holdning»
  Irgens er ikke DnBs fremste talsperson, han har minst èn Informasjonsdirektør over seg.
  Men at han la et stort egg er jeg enig med Bjørke i, selv om jeg nok syns retretten til både DnB og Irgens var ikke rent lite patetisk.
  Ytringsfrihet er èn ting, og den skal forsvares for alt den er verdt. Ren hets av en yrkesgruppe er noe helt annet, og kan ikke forsvares. Om Irgens mener at bøndene er ei kvise på samfunnets bakende og har fri flyt av statskassa inn på egne kontoer, er hans sak. Henger han ut en yrkesgruppe for at de utnytter systemet må han gjerne gjøre det, men da bør han i anstendighetens navn innrømme det, og godta at det hagler ukvemsord.
  Selv om han sa det han sa som privatperson, må han likevel godta at han som informasjonsdirektør kan bli tatt for å mene noe som ikke er arbeidsgiverens mening.

  Samme fella gikk Informasjonssjefen i ICA i her for en stund siden, når han sa at han ikke kjøpte egne lavprisprodukter fordi de inneholdt ting han ikke ville spise. Om han mener det privat, og heller kjøper Gildes produkter på COOP OBS er hans utfordring. Men han kritiserer ikke egne produkter offentlig.

  Kamelryttersken postet sist «Fem grunner til at hun ikke er en fare for sine omgivelser» http://karavanseraiet.no/?p=1536

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.