Jeg vil ha Shiva- skjerf jeg og!

ALLE vil ha Shiva- skjerfet. Det vil si alle jenter som har litt peil på mote. Og Shiva- skjerfet var topp mote også på 90-tallet.

Vi hører på Nirvana og Alice in Chains og digger Alex Rosén som stuntreporter på NRK. Flannelskjorter, cordfløyelsbukser og Dr. Martens-støvler blir en del av «uniformen» for de av vennegjengene som ser på seg selv som litt frika. Strømpebuksene kan gjerne være hullete, vi elsker lag-på-lag-stilen og vi går ikke av veien for en sikkerhetsnål eller to.

Og hva er det vi har rundt halsen? Jo, selvfølgelig et shiva-skjerf.

På 50- og 60-tallet var det trendy å knyte dem rundt hodet. Små silketørklær toppet antrekket samtidig som de beskyttet frisyren mot vær og vind. Små skjerf er også søte når de knytes en gang rundt halsen, mens større skjerf og sjal surres flere ganger eller henger ganske enkelt rett ned. Mange liker også å bruke flere skjerf samtidig, slik Mischa Barton gjør på bildet over. Vil du gå for denne looken, så finn farger som matcher, og sørg for at resten av antrekket er relativt enkelt, slik at du ikke ender opp med å se ut som en fillehaug.

Det er faktisk mulig å bruke skjerf selvom gradstokken viser 20+, det er bare å være litt kreativ-

Klikk for neste

kilde kk.no

http://www.kk.no/845849/plagget-alle-vil-ha-naa

2 thoughts on “Jeg vil ha Shiva- skjerf jeg og!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.