Jønnson til Rosenborg

Det er veldig forståelsesfult at Svensken vil til Trondheim og RBK siden det er mer lukrativt å trene en klubb som VIL spille i Europa. Stabækk har jo gang på gang vist liten interesse og slett spill de gangene de kunne ha avansert til større motstand i Europeisk sammenheng.

Jeg tror Jønnsom kommer til å gjøre en knallbra jobb også i Trondheim.

– Med så mange ledere i Rosenborg og en Nils Arne Eggen som ikke gir tegn på å ville gi seg, ser det ut som Jönnson går til en frustrerende jobb som assistentrenter. Jeg ville ikke valgt det, men vi håper selvfølgelig at han vil trives og ønsker ham absolutt lykke til i byen. Men vi ønsker ham ikke på noen måte sportslig suksess, sier supporterlederen.

Jeg er helt sikker på at svnesken ikke kommer til Rosenborg for å spille andre fiolin. Men at Eggen og Jønnson finner ut av det i to spann de få kampene som er igjen av sesongen og at Janne Jønnson er hovedtrener alene fom neste Tippeliga sesong.

Svensken innkalte spillerne sine til møte på Fornebu mandag formiddag, der han fortalte at han flytter til Trondheim til nyttår – som «hele» Norge har visst en stund. Deretter dro han ifølge – Adresseavisen – rett på løpetur.

Vel tilbake fra en trimtur som kanskje hadde klarnet tankene noe, møtte han det ventende pressekorpset.

– Den erfaringen og tradisjonen man finner i Rosenborg var grunnen til at jeg sa ja. I Skandinavia kan man ikke finne noe bedre sted å jobbe, sa Jönsson.

Jeg skjønner veldig godt at det er sårt og frustrerende for Stabækkfansen at deres suksesstrener gjennom mange år går til ærkerivalen. Det blir som om Bjørn Dælhie ville gå for Sverige i sin storhetstid som verdens beste skiløper. Uutholdelig!

kilde VG.no

http://www.vg.no/sport/fotball/artikkel.php?artid=10035276

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10035273

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.