Kanskje verdens farligste mann Mahmoud Ahmadinejad

Irans President Ahmadinejad.

En leder som ikke går i veien for krasse uttalelser og med makt nok til å starte verdenskrig nr 3 med et knips!

Irans president Mahmoud Ahmadinejad kom onsdag med et nytt utspill mot Israel og kaller Nazi-Tysklands jødeutryddelse en myte. USA og EU reagerer skarpt.

Landet frykter et israelsk angrep rettet mot det kontroversielle iranske atomprogrammet.

Israel har aldri utelukket muligheten for en militæraksjon for å hindre Iran i videre arbeid med urananrikning, og har lenge anklaget erkefienden for å prøve å skaffe seg atomvåpen. Dette avvises av Iran.

Med sin uttalelse onsdag, som er den tredje i rekken der han truer Israel med utryddelse eller sier at jødeutryddelsen ikke er skjedd, plasserer den iranske presidenten seg ideologisk på linje med vestlige nazister og historiske revisjonister.

– De har fabrikkert en legende ved navn «Massakren av jødene», og de setter den høyere enn Gud selv, religionen og profetene, sa presidenten i en tale i byen Zahedan, sørøst i Iran.

Den ultrakonservative islamisten gjentok også at den jødiske staten bør flyttes til Europa. Alternativt foreslår han at den kan flyttes til USA, Canada eller Alaska. Talen ble sendt direkte på iransk fjernsyn.

– Uhyrlige uttalelser

USA og EU reagerer kraftig på den iranske presidentens utspill. En talsmann for Det hvite hus, Scott McClellan, sier at president Ahmadinejads uttalelser viser hvor viktig det er å hindre at Iran får atomvåpen.

– Alle ansvarlige ledere i det internasjonale samfunnet erkjenner hvor uhyrlige slike kommentarer er, sa McClellan.

EU mener uttalelsene er fullstendig uakseptable og understreker at de ikke hører hjemme i politisk debatt.

– Iran ødelegger sine egne interesser med slike kommentarer, sa EU-kommisjonens talskvinne Emma Udwin.

Tysklands utenriksminister Frank-Walter Steinmeier sier at Ahmadinejads utspill kan komme til å påvirke forhandlingene om Irans atomprogram, som Tyskland, Storbritannia og Frankrike forsøker å få i gang.

Iranske myndigheter har også flere ganger tidligere varslet et kraftig svar på eventuelle angrep enten fra Israel eller fra USA.

I talen onsdag, som ble direktesendt på iransk TV, hevdet presidenten at land som protesterer mot hans uttalelser og fordømmer jødeutryddelsen, er på Israels lønningsliste.

– Hvis noen i landet deres betviler Gud, sier ingen noe. Men hvis noen benekter myten om jødemassakren, begynner sionistenes høyttalere og regjeringene på sionistenes lønningsliste å skrike, sa Ahmadinejad.

– Vårt forslag er dette: Gi et stykke av deres eget land i Europa, USA, Canada eller Alaska, sånn at de kan skape sin egen stat.

Ahmadinejad sa også at Iran ikke kommer til å vike det minste grann når det gjelder sitt atomprogram.

– Vi har opplevd deres holdning, og vi vil ikke lenger bli ført bak lyset av deres løgnaktige propaganda, sa han, bare en uke før det skal holdes samtaler med EU-landene.

Er det en person som USA, Vesten og Nato bør være obs på og så er det herr Ahmadinejad. Sansynligvis en gal mann, med alt for mye makt og våpen. En meget farlig blanding. Han står blant annet for uttryk som: » Jeg skal fjerne Israel fra kartet». Og han har i intervju med amerikanske «60 minutes» sagt at Osam Bin Laden befinner seg i Wasington….

Den iranske presidenten, Mahmoud Ahmadinejad, har overlevd et angrep mot bilkortsjen hans i Iran, melder libanesisk TV.

Fjernsynskanalen Framtid i Libanon oppgir at de har opplysningene fra det iranske presidentskapet.

Iran president Mahmoud Ahmadinejad sa lørdag at 11. september-angrepet er overdrevet.

Presidenten mener at det ikke finnes noen bevis på at dødstallene er så høye som det amerikanske myndigheter påstår.

– De sier at 3.000 mennesker ble drept, men det finnes ingen rapporter som avslører navnene, sa han.

                   

Kilde Vg.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10026066

Kilde Aftenposten.no

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1179412.ece

Kilde dagbladet.no

http://www.dagbladet.no/2010/08/01/nyheter/utenriks/israel/iran/12794256/

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10044128

 http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10017406

11 thoughts on “Kanskje verdens farligste mann Mahmoud Ahmadinejad

 1. Svada Svada Svada… Det er ikke rart vi holder med USA og Vesten… Vi blir bombardert av propaganda og løgner kontinuerlig… Det værste er at Herr. Ahmadinejad har helt rett angående Holocaust… Det er blitt hypet opp noe så inni granskauen.. De flaste som døde under krigen døde av tyfus og hungersnød… Gassen Tyskerne liksom skulle ha brukt var et middel for å drepe lus. Lus var den største sprederen av Tyfus… Det er avslørt bilder som er manipulert… Røyksøyler i bakgrunnen er lagt på i ettertid… I tillegg er det i de flaste land forbudt å stille kritiske spørsmål ved holocaust… HVILKEN SANNHET TRENGER BESKYTTES PÅ DENNE MÅTEN? Kun en usannhet… Opprettelsen av Iran var planlagt før 1 verdenskrig, og Holocaust ble middelet til å opprette staten Israel…

  Jeg sier ikke at det var en stor tragedie at mange døde under krigen… Det jeg sier er at den sannheten vi kjenner er forvridd… Noengang hørt uttrykket: Det er seierherren som skriver historien…

  Les denne artikkelen for å bli sjokkert over hvor lurt vi har blitt…

  Da jeg leste overskriften tenkte jeg: Hvordan våger de??? Etterpå kunne jeg bare tenke: Fy Faen…. Fy Faen… Dette er jo helt sinnsykt…..

  Her er artikkelen:

  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-sp%C3%B8rsmal-om-holocaust/

  Les selv og bli sjokkert… Det ble jeg…

 2. Leste du artikkelen??? Ble du ikke iallefall litt i tvil???

  Det er vel noe med det at det er et verdensomspennende nettverk med løgner som omgir oss daglig… Og for å bryte forhekselsen… Må man finne mange nok løgner til å se det store bildet.. Når man først våkner fra hypnosen, er det ingen vei tilbake…

  Google: Illuminati, NWO, Chemtrails, bilderberg osv… Også på youtube…

  Se så filmen Wake up call – A new world order og America – Freedom to Fascism..

  Gjør du alt dette kan jeg nesten garantere deg at du kommer til å bytte ut bildet av Herr. Ahmadinejad med et bilde av David Rockefeller eller noen av disse svina…

  Forøvrig takk for at posten får stå… Mange sletter innlegg de er unenige i… Det er jo litt kjedelig…

  Ha en fin dag… Peace and Love…

  1. He he Jeg synes at det er hyggelig at du skriver på bloggen min og følger med med jeg synes du er helt på jordet jeg asså. Du er desverre ikke mye opplyst!

   Men stå på!

   V

 3. Lenge leve den siste fritt-talende president. Er ikke enig i alt Iran foretar seg, men han er en klok mann, finnes farligere mennesker, som f eks Bush, Kissinger, Tzipni Livi osv…. Long live Ahmadinejad!

 4. «Ifølge CNN skal Ahmadinejad tirsdag advart mot at Israel planlegger å drepe ham.» står det i VG.

  Og ingen klarer å koble dette til at det er et spill for galleriet?? Å kaste en håndgranat mot en bilkortesje er jo i beste fall idiotisk og bare et selvmord på sikt. En håndgranat er ikke spesielt kraftig og man skal ha bra flaks om den dreper noen inne i en bil, så lenge granaten havner på utsiden. Og så må man vite hvilken bil osv. Kort sagt, så er dette bare dumt og jeg tror dette er mer innenriksmedisin enn noe annet, regissert av regimet selv.

 5. Sjekk denne advarselen skrevet til Obama signert av en bråte pensjonerte CIA, FBI og US Army folk…

  “We write to alert you to the likelihood that Israel will attack Iran as early as this month. This would likely lead to a wider war,” states the VIPS memo, which is addressed to the President.

  The letter is signed by Phil Giraldi, former CIA (20 years), Larry Johnson, former CIA; DoS, (24 years), W. Patrick Lang, Col., USA, Special Forces (ret.); Director of HUMINT Collection, Defense Intelligence Agency (30 years), Ray McGovern, US Army Intelligence Officer, CIA (30 years), Coleen Rowley, FBI (24 years), and Ann Wright, Col., US Army Reserve (ret.), (29 years); Foreign Service Officer, Department of State (16 years).

  http://www.infowars.com/intel-experts-warn-obama-israel-may-bomb-iran-this-month/

  Originalen:

  http://www.truth-out.org/obama-warned-israel-may-bomb-iran61992?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Sier ikke at Iran ikke er et regime og at det sikkert ikke er så kult å bo der, men de er ikke den store stygge ulven som Vesten skal ha det til…

  Det er vel bare å vente å se hvem som kaster den første steinen for å si det slik…

  WW-3 here we come… Tusen takk Iran og USA… Dette har vi jo alle gledet oss veldig til… 🙁

  Peace, Love & Harmony….
  If that doesn’t work…
  Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll…..

 6. Helt enig med den opplyste her! USA og sionistene har siden 2. verdenskrig levd på at alle andre har trodd på historien seierherrene har skrevet! Hva med alle som ble brent i de alliertes brannbombing? De har nok stille og rolig blitt ført opp på listene over tyskernes utryddningsprogram. 4 ovner til 6 mill. mennesker?? Hvis man leser mye nok om det hele, så finner man fort ut at noe ikke stemmer helt!
  Hvis man skal ha folk til å tro på en løgn, må den være stor!

  En god krig, er bedre enn en dårlig fred!

  Feed your head!!

 7. «Den ultrakonservative islamisten gjentok også at den jødiske staten bør flyttes til Europa. Alternativt foreslår han at den kan flyttes til USA, Canada eller Alaska.»

  Dette er faktisk en jævla god ide. Jeg synes vi burde gi dem Svalbard og Jan Mayen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.