VIDEO-Koranbrenning mot sin hensikt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EuknlXKnev4[/youtube] 

Hva ønsker Florida prest  Terry Jones å oppnå med en slik markering? Eneste han oppnår er enda større splittelse mellom muslimer og Vesten- Og muslimer som bor i USA og andre vestlige land synes sikkert ikke det er noe kult at favoritt boka deres brennes. Dette kan garantert skape et helvete Terry Jones ikke kan se for seg-

Terry Jones bør sperres inne på et galehus, kjores fast med stropper og remmer og ikke slippes ut igjen før 12. september- 

Basim Ghozlan, som er ansvarlig for nettstedet islam.no, mener koranbrenningen er helt uakseptabel. Han presiserer likevel at han ikke bekymrer seg for at selve Koranen blir satt fyr på.

– Det skader ingen muslim at de brenner den. Vi har den uansett i våre hjerter. Det som bekymrer meg er at de forsøker å skape hat. Dette skader brobyggingen mellom religioner, kulturer og etnisiteter, sier Ghozlan.

Han viser til at det finnes uromomenter som ønsker å skape bråk, skille og konfrontasjon i alle religioner.

Menigheten ledes av pastor Terry Jones, som tidligere har markert seg med sine sterkt antiislamske holdninger. I et intervju på programmet AC360 på CNN sier Jones at de tar bekymringene, som har kommet fra flere hold, blant disse er utenriksminister Hillary Clinton og USAs toppgeneral i Afghanistan, David Petraeus, mot å gjennomføre koranbrenningen seriøst. Samtidig sier han at de også har andre bekymringer.

– Hvor langt går vi som amerikanere? Når trekker vi oss? Når bestemmer vi oss for å stå opp? Hvor lenge bøyer vi av for frykt og trusler? Eller når kommer det faktisk til et punkt der vi snakker til radikale islamister og forteller dem at vi ikke lenger vil bli bøllet med, og ikke lenger vil gi etter for deres trusler? spør Jones.

Kirken hans sier at demonstrasjonen er ment som en advarsel mot det de kaller «islams trusler».

Bot

Det finnes likevel én måte lokale myndigheter kan forsøke å stanse koranbålet på. Den måten er sågar tatt i bruk. Florida-menigheten har nemlig fått avslag på søknaden om å tenne bål. Dette avslaget blir gitt uavhengig av bakgrunnen for bålet, og begrunnes med sikkerhetshensyn.

– Å nekte ham tillatelse til å tenne opp bålet har ingenting med ytringene å gjøre. Jeg ville trolig fått samme svar dersom jeg hadde søkt om å tenne et stort bål i min hage, sier jusprofessor Lyrissa Lidsky ved University of Florida.

Men mens verden fordømmer planene, og alle fra president Obama, via paven til muslimer verden over advarer mot konsekvensene, sier pastor Jones selv at han ennå ikke er blitt kontaktet direkte av Det hvite hus, Pentagon eller USAs forsvarsdepartement.

– Men jeg vil absolutt tenke over saken dersom de tar kontakt med meg, sier han til avisen USA Today.

– Jeg tror ikke vi ville ignorere en henvendelse fra dem-

USA renner over av mentalt tilbakestående mennesker som gjør alt de kan for å komme i media, skape blest om sin sak, enten det er å tenne på kors, Koranen eller Bibelen.

 Indonesias president Susilo Bambang Yudhoyono frykter at koranbrenning kan true verdensfreden.

– Dette truer freden og den internasjonale sikkerheten. Det truer harmonien blant religiøse folk, sier Indonesias president fredag.

Indonesias president er ikke fornøyd med at Jones utsetter koranbrenningen.

– Jeg er selvfølgelig kjent med nyheten om at Terry Jones har innstilt denne forferdelige handlingen, men ingen av oss kan være tilfreds før en slik foraktelig idé er fullstendig utslettet, sier Susilo Bambang Yudhoyono ifølge AP.

Ifølge AP har Yudhoyono skrevet et brev til USAs president Barack Obama og bedt om at han gjør det han kan for å stoppe koran-brenningen. Yudhoyono tror at en slik handling kan skade USAs relasjoner med den muslimske verden.

I USA bor det ca 370 mill mennesker. Det er mange og ta av. Noen er fullstendig gale. Som f.eks Florida presten Terry Jones-

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10045009

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044950

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044794

15 thoughts on “VIDEO-Koranbrenning mot sin hensikt

 1. USA har flere sånne pastorer som leder sine menigheter med allmektig hånd..og som fremelsker og rent ut dyrker hat og fordømmelse på samme måte man kan finne igjen innenfor islam. Pastor Fred Phelps er vel kjent fra før.. (står bla. bak godhatesamerica.com og godhatesfags.com, og kanskje enda flere God hates websider, hva vet jeg?). De er like lite kristne som fundamentalistene/terroristene innenfor islam er muslimer. Sprøyte gærne mennesker.

  De er ute etter bråk, intet annet. Jeg er glad jeg ikke er noen troende person. Men jeg ville aldri brent opp en Bibel, Koran eller den hellige boken til andre religioner. Såpass raus kan jeg være at jeg respekterer at disse skriftene er hellige for mange mennesker. Får være måte på hvor lavt man skal synke. Det ideelle hadde jo vært et hjerteinfarkt på den bålglade pastor Jones under brenningen, så kunne menigheten hans se at deres Gud straffet ham..*lol* Det måtte vært noe slikt, infarkt, lynnedslag, som tok ham, ikke andre mennesker, for da får muslimene skylden 🙂 Dette var neppe noen snill tanke, men noen ganger kan man ikke la være å fantasere litt.

 2. Hvorfor i det hele tatt ha noe sympati for muslimenes Koran? At muslimer brenner flagg og BIBLER er visst helt iorden for dem, men i det samme vi gjør det samme skal det bli både «hellige» kriger og det som verre er. Vår bibel er like hellig som koranen. Men det er jo faktisk alle medier som liker å hisse opp at vi i den vestlige verden er slike muslim-hatere. Og det er jo hevet over en hver tvil. La dere ikke lure av media. Jeg hater verken muslimer eller koranen, men bare konstaterer at mye er lagt opp av media. Og media er som sagt de som «bestemmer» hva som blir publisert – og at de der igjen fyrer opp ett muslim-hat som overhodet ikke trenger være der… VÅKN OPP FOLKENS!!

 3. På den ene side skaper det å brenne Koranen bare ondt blod blandt folk. PÅ den annen side er dette en del av ytingsffriheten i på lik linje med f.eks å brenne det amerikanske flagget. Det siste er antakelig noe av det mest krenkende man kan gjøre overfor amerikanere, men det er det ingen som reagerer over. Ingen av delene skaper fred og forsoning mellom mennesker og bli derfor bare dumt.

 4. PILLRÅTNE ARGUMENTER FOR ISLAM !
  Koranen lærer muslimer at ”de vantro” (kristne, jøder etc.) skal drepes….
  HVOR LENGE SKAL DERE TRO AT MUSLIMENE OG DERES TRO DANNER BASIS FOR SAMEKSISTENS PÅ FREDELIG GRUNNLAG ?

  HVILKEN DEL AV ORDET DREPE ER DET DU OG VÅRE POLITIKERE IKKE FORSTÅR ?

  «Bekjemp dem som ikke tror på Allah og dommens dag, som ikke forbyr det Allah og hans sendebud har erklært for forbudt, og som ikke kjenner Sannhets religion, av skriftfolkene ( jøder og kristne ), til de punger ut med tributt i ydmykhet» Sure 9,29.
  Sure 8.65 krig mot de vantro:
  Hør profet! Anspor de troende til kamp! Finnes det tyve standhaftige blant dere, vil de vinne over to hundre! Er det hundre blant dere, vil de overvinne tusen av de vantro! For de er folk som intet forstår!
  Sure 28.58 muslimer skal arve de vantros byer:
  Hvor mang en by har Vi ikke ødelagt, i ryggesløs velstand? Dette er deres boplasser, ubebodd etter dem, unntatt noen få. Det er Vi som er arvtagere.
  «Du vil sikkert finne at jøder og hedninger er de mest fiendtligsinnede av alle overfor de troende»
  Sure 5,82a
  «De vantro blant skriftfolkene ( jøder og kristne ) og avgudsdyrkerne skal være i helvetes ild, og der skal de være og bli. Disse er de verste skapninger»
  Sure 98,5
  Det finnes 123 vers som omhandler drap og død for Allahs sak.
  Sura 2:193: Bekjemp dem inntil Islam hersker fullstendig
  Sura 8:12 :Hugg av hodene deres og kutt av fingerspissene deres
  Sura 9:39: Hvis en muslim ikke går til krig, kommer Allah til å drepe ham
  Sura 9:123 :Muslimene skal krige mot de vantro (de ikke- troende) som bor omkring dem
  Sura 59:11: Jøder og kristne kan sammenlignes med satan
  Sura 9:30 : Jøder og kristne er perverse og ligner gamle tiders avgudsdyrkere

  Allah sier i Koranen: – Jødene sier «Ezra er Guds sønn.

  De kristne sier Messias er Guds Sønn Det er ytringen fra deres munner, i samsvar med de vantro før dem. Måtte Allah drepe dem! For de har vendt seg bort! (Sura – al – Tawba 9:30)

  Men når de fredlyste måneder er til ende, så drep avgudsdyrkerne hvor dere finner dem, pågrip dem, beleir dem, legg bakhold for dem overalt! Men hvis de omvender seg, forretter bønnen og betaler det rituelle bidrag, så la dem dra sin vei. Gud er tilgivende, nåderik. (Sura-al-Tawba 9:5)
  “Kjemp mot dem, til det ikke er noen forfølgelse, og religionen er Allahs alene” (Sura-al-Nafal 8:39)
  “Drep dem hvor dere enn møter dem. Driv dem ut fra der de har utstøtt dere; oppvigleri er mer alvorlig enn å slå i hjel. Bekjemp dem ikke ved den hellige moské før de kjemper mot dere der. Hvis de kjemper mot dere, drep dem, slik er lønnen for de vantro” (Sura-al-Baqra 2:191)

  AT MUSLIMENE IKKE LAR SEG INTEGRERE ER INGEN TILFELDIGHET:
  5.51 I som tror (på Allah), ! Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hverandres venner. Den af dere, som slutter vennskab med dem blir en av dem.
  3.28 De troende (muslimer) skal ikke ta seg de vantro til venner. Den som gjør det, hører slett ikke Allah til…
  33.1 og 33.48: Adlyd ikke de vantro og hyklerne.
  4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, likesom de selv er vantro, således at I var like. Ta ikke nogen af dem til venner, før de bøyer seg for Allahs sak! Hvis de vender seg bort, skal I gripe dem og drepe dem, hvor I enn finner dem. Tag ingen af dem til venn eller hjelper!
  47.5 Når I møter dem, de vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

  Ved å fokusere på hvordan dagens Sharia-lover praktiseres, ( i vår tid) er det interessant å se hvordan islam praktiseres.
  Amnestys årsrapporter er et utmerket utgangspunkt…

 5. Hvordan kan vi la disse folkene som tror på en mann som er pedofil brenne flagg og dukker? De demonstrer jo mot noe som ikke har skjedd enda. Er dere klar over at disse pedofil tilhengerne faktisk også har brent det Norske flagget? Hvorfor har vi ikke reagert mot det? Har vi ikke lov eller tørr vi ikke ta igjen mot en islamist? Er det ikke galt at vi ikke tørr å bruke vår ytringsfrihet fordi vi er livredde for hevnaksjoner fra ett folk som lever i steinalderen? Burde ikke disse også faktisk kunne vise litt tolleranse? Er det ingen ting i koranen om tolleranse? Jeg støtter brenningen av koranen fult ut og håper flere gjør det, jeg skal i hvertfall gjøre mitt for å skaffe en koran å brenne, stol på det.

  Ett lite sprøsmål alle etniske nordmenn bør stille seg selv “vil jeg at mine oldebarn skal leve under koranen?” hvis du svarer ja på det så trenger du ikke å gjøre noe, svarer du nei så bør du våkne før det er for sent, det kan skje som i Sverige og det fortere enn du aner, mange byer i Sverige kommer til å ha tilnærmet 100% islamister innen 2050, og da er det ikke langt til nye lover og regler heller.

 6. De brenner jo flagg, bibler, dukker som skal ligne på VIRKELIGE mennesker over en lav sko. Det er ingen mennesklig rett, bare for at man er muslim å brenne ting uten at folk skal få lovt til å brenne noe tilbake. Slik jeg ser det, og helt i henhold til den jeve muslim, øye for øye, tann for tann; og da er jo koranen helt perfekt å brenne.

 7. Man burde da ha en selvfølgelig rett til å brenne det man selv måtte eie, om det er en bok eller flagg eller en kirke for den saks skyld. Hvis man eier den, så må det være greit å brenne den. Hvor ble det av eiendomsretten?

 8. Verden er nå /så/ redd for å fornærme muslimer at de angriper sine egne for å forhindre at det skal skje. Islam har vunnet. Slike saker som dette er beviset på at underkastelsen er godt igang.

 9. Det er trist at det finnes mange idioter som Terry Jones. Folk argumenter for brenningen med ord som ytringsfrihet osv. DERE MÅ VÆRE VERDENS STØRSTE IDIOTER! Hvis ytringsfrihet betyr for dere å tråkke på andre eller vanære det andre holder som hellig da er dere enda dummere enn først antatt og kanskje det er andre ting som burde brennes. Hva vil dere oppnå med dette? Å gi ammunisjon til noen som vil ha en unnskyldning til å sprenge deg opp i lufta?! Dere blir neppe sett på som helter, men bare som idioter som deres foreldre vil falle en tåre for og livet vil gå videre. Enda lettere er det å gjemme seg i lille Norge og prøve å måle pikkstørrelse. Det som kanskje er gledelig er at de fleste her er bare tøffe bak tastatur. Kom dere i arbeid! Uføretrygd-tilværelsen gjør dere bitre og mindre reflekterte.

 10. Brannmester Andersen: De ayaene (versene) du kommer med finnes i koranen, men de ble gitt i forbindelse med faktiske hendelser som skjedde på denne tiden. Hvert enese vers i koranen ble åpenbart i forbindelse med spesifikke hendelser. Disse versene kom i fobindelse med bl.a slagene som fant sted på den tiden da islams fiender kom til muslimene for å krige mot dem, men muslimene svarte med å forsvare seg selv. Koranen skal leses og forstås sammen med tolkningen.

  Du kan ikke sitt her og tolke de versene fordi du har ikke autoritet! For å ha autoritet må du være utdannet lærd og utdannelsen tar vanligvis over 8 år. Du har verken kunnskap eller kompetanse innenfor dette området, så ikke spre vranglære!!

  En ting er soleklart, du gjør AKKURAT den samme feilen som terroristene gjør, mistolker koranen dit DU selv vil! Du har samme mentalitet som dem på dette området. Brainwashed!

 11. Exposing Brannmester Andersen;

  Just will comment on a few things he wrote to show how confused he is 🙂

  He wrote «Sura 9:39: Hvis en muslim ikke går til krig, kommer Allah til å drepe ham»

  Here is verse 9:39 «Unless ye go forth, He will punish you with a grievous penalty, and put others in your place; but Him ye would not harm in the least. For Allah hath power over all things.» I do not see the word war war here…

  He also wrote «Sura 59:11: Jøder og kristne kan sammenlignes med satan»

  Here is 59:11 «Hast thou not observed the Hypocrites say to their misbelieving brethren among the People of the Book? – «If ye are expelled, we too will go out with you, and we will never hearken to any one in your affair; and if ye are attacked (in fight) we will help you». But Allah is witness that they are indeed liars.»

  How did he get Satan out of this?

  Please grow a brain and read before copying and pasting because it just makes you look like an idiot.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.