VIDEO-Krekar gjør narr av PST

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zt8cqBDSbD0[/youtube]

Foran øynene på PSTs spanere møtte terrorsiktede Shawan Sadek Saeed Bujak (37) mulla Krekar (54) i Oslo. Han er selvsagt klar over at han er under oppsikt av PST, allikevel så møter han terrorsiktede Bujak-

Etter det VG får opplyst skal den omstridte mullaen og 37-åringen som nå er siktet for å ha planlagt terror i Norge ha hatt regelmessig kontakt før Bujak ble pågrepet i sommer.

Advokat Brynjar Meling, som representerer både Krekar og Bujak, bekrefter at de to kjenner hverandre.
Man skal ikke se bort i fra at Krekar kan ha mye mer enn hva PST og andre vet- om den planlagte terroren som Bujan er pågrepet for.

Krekar har et enormt nettverk som han kan bruke i så henseende. Han kan formidle kontakter, han kan få tak i hvem han vil som utfører terror angrep på norsk jord. Hvorfor er han i Norge? Kan noen svare på det? Han har med egne ord hyllet Osama Bin Ladet- Verdens mest forhatte mann-

Mulla Krekar:

Najumuddin Faraj Ahmad (arabisk: نجم الدين فرج أحمد), bedre kjent som Mulla Krekar (Kurdisk: مهلا کرێکار), (arabisk: الملا كريكار,)( tittelen mulla har ingen formell betydning) (født 7. juli 1956) er en irakisk kurder bosatt i Norge. Ahmad kom til Norge som kvoteflyktning fra Nord-Irak i 1991. Han har kone og fire barn, som alle har fått innvilget norsk statsborgerskap, men Ahmad selv har ikke fått innvilget sin søknad.

Han har siden 8. desember 2006 stått oppført på FNs terrorliste-

Mulla Krekar er en diger kvise på samfunnets rumpe som ingen ønsker velkommen. Og den politiker som klarer å få terroristen ut av landet for godt- bør hedres for utmerket utført arbeide- Det er ingen tvil om at Mullaen har bakgrunn som leder for en gruppe som utfører terrorhandlinger på Mullaes ordre- Ansar al-Islam.

Han truer politikere på livet, han lover hevn hvis han blir sendt ut av Norge og kommer til skade eller blir drept i Irak.

PÅ Facbook er det er gruppe som heter «Få Krekar ut av landet» den har over 120.000 registrerte medlemmer-http://www.facebook.com/group.php?gid=91164849763

Hvorfor er han ikke kastet ut for lenge siden? Norge og norske politikere blir sett på som en nasjon som ikke tør ta ansvar, tør å rydde opp i egen gård. Norge har kun politikere som snakker, og ikke handler. Kun masse prat!

Justisminister Storberget har all makt til å få fjernet denne persone, men gjør det ikke fordi han er redd for eget skinn. Feiging!

Om Krekar har noe med terror planene eller ikke, han SKAL UT av Norge. Nå er vi lei av denne kjeltringen!

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10036781

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10036706

3 thoughts on “VIDEO-Krekar gjør narr av PST

 1. Europa og vesten har store utfordringer og problemer med troende muslimer på grunn av alle begrensningene det å leve etter og følge Koranen medfører.
  Det er sannheten uansett hvordan man vrir og vender på det. Muslimenes «hellige» bok Koranen sprer hat mot alle andre folkeslag og også mot sine egne.

  Man finner ikke liknende problemer i Europa med buddhister, hinduister, jøder etc, da de fleste av disse faktisk vil integrere seg og tilpasse seg et vestlig samfunn og levesett.
  Hvorfor klarer så mange indere å tilpasse seg, mens mange pakistanere klarer det ikke? De er jo naboland og var tidligere et land. Et ord..islam..
  Klart det finnes vellykkede eksempler med muslimer som lykkes, men det er i hovedsak muslimer som ikke praktiserer eller følger Koranen med alle dens begrensninger og plikter.

  Og i følge koranen så er jo de også vantro og vil møte Allahs skjebne.

  Jeg ser mange likheter med islam og nazisme/facisme som sosialistene hater.
  Det underlige er at nazisme er forbudt, mens islam får lov til å fortsette sin rasistiske, barbariske, kvinnefiendtlige og begrensede ideologi i det demokratiske Europa i 2010. Hvorfor ser ingen av sosialistene dette?

  Hvis man leser koranen så ser man raskt at dette ikke er noen fredens religion. Et liv er ingenting verdt.
  Man elsker Allah mer en sin kone, mor og far og det som står i Koranen er viktigere enn sin egen familie. Virker som det er viktigere å dø for Allahs sak og få 72 jomfruer i paradis.
  Hvis man dør så er det Allahs vilje. Hvor er nestekjærlighet i islam? Jeg ser det ikke.

  Støre og sosialistene snakker om likestilling, frihet, kvinners rettigheter, demokrati etc. Hvor finner man dette i islam?

  Ingen tvil om at Norge og Europa kommer til å få store utfordringer fremover uavhengig om asylstrømmen stopper opp. Er bare et tidsspørsmål før flere selvmordsbombere og terrorangrep vil finne sted.
  Er et paradoks at det i hovedsak er muslimer som i dag utøver terror. Og muslimer kan slutte med å si at vesten begår overgrep mot muslimer.
  Muslimer dreper hverandre, sine egne brødre og forfølger og dreper mennesker med andre religioner i større grad enn andre dreper dem.

  Det er allerede alt for mange mange muslimer i Norge og Europa som hater vesten og alle verdiene et demokrati står for.
  Veldig spesielt at nordmenn og europeere blir sett på som vantro og undermennesker, enda de fleste muslimer kommer fra regimer som steiner mennesker, driver korrupsjon og dreper og forfølger mennesker som er kristne eller som har en annen religion.
  Men en muslim kan jo ikke kritisere en annen muslim.
  De har fått penger, bolig og muligheter i vesten de bare kunne drømme om i sine gamle hjemland. Enda så hater man alt vesten står for.
  Hvorfor er man her da annet enn for å få penger eller etablere islamske samfunn her.
  Hvorfor skal vi respektere deres religion, og synspunkter, når de på ingen måte repekterer andre religioner?

  Om 20 – 30 år vil man se konsekvensene av den snillistiske tanken om at islam kan integreres i Europa.

  Vil det bli borgerkrigliknende tendenser i flere land? Ikke en umulighet.

 2. RELIGON ER FORTSATT EN(1)REGULATOR FOR MENNESKELIG ATFERD!
  DET ER IKKE RETTS SYSTEMET DET ER NOE GALT MED,DET ER HVA DU FAKTISK STEMMER NÅR DET GÅR TIL VALGURNA!
  SLUTT Å KLAG PÅ SYSTEMET,BRUK STEMMERETTEN DIN.
  HVIS DU ER MISSFORNØYD,GJØR NOE!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.