Kvinner trenger ikke menn

For å få orgasme- Nei vel. Synd for jentene tenker jeg, men de gjør jo det. I hvertfall i fantasien! Menn trenger ikke kvinner heller, sånn fysisk for å oppnå orgasme. Men i fantasien så trenger vi så absolutt damer, i aller høyeste grad. Bare å innrømme det!

Du kan si hva du vil om forskjellen mellom menn og kvinner på det mentale planet, hva kvinner kan gjøre og hva menn ikke kan gjøre. Debatt blir det uansett.

Det er derimot en god del sjeldnere at det blir debatt om at det er forskjell på kjønnene. De relativt åpenbare og synlige forskjellene har også noen iboende mysterier utover «hvorfor går din utover og min innover?»

Den kvinnelige orgasmen har vært forsket på, undersøkt, misforstått og debattert i mange hundre år. Der dette har blitt kalt alt fra «unaturlig» og «ikke-eksisterende» til «normalt» og «viktig for helsen» så har forskerne fortsatt ikke klart å finne ut bakgrunnen. For menn, muligens grunnet flere studier, har det derimot blitt slått fast at det er en ren fysisk greie som gir utløsning, men at denne samtidig ikke kan sammenlignes med den kvinnelige orgasmen.

Undersøkelsene viste at kvinner kan tenke seg til orgasme som er like god som det man får gjennom faktisk seksuelle handlinger. Lady Gaga er en av mange som har hevdet at man kunne tenke seg til en orgasme og har uttalt at hun kan få en orgasme «når som helst hun har lyst.»

– De fleste kvinner kan lære seg dette hvis man trener og er fokusert, sier advokatsekretæren Jill Morrison til avisen.

Samlivsterapeut Nils Astrup sier vi ikke skal undervurdere betydningen av fysisk kontakt.

– Det er helt klart en mangelvare. Vi snakket om det her om dagen, hvorfor er det ingen i voksen alder som kysser hverandre? Det er altfor lite kyssing og klemming, sier Astrup.

– Av egen erfaring og erfaring med mange klienter, kan ikke betydningen av fysisk kontakt understrekes nok. Det er stort sett godt med fysisk kontakt, og å bli gitt fysisk kontakt stimulerer til å gi tilbake. Det kan bli en positiv spiral, sier han.

Man kan se like mange jenter som kysser med hverandre som hetrofile par- hvis man er på byen en helg- kanskje det er en hype?

Kyssing er en veldig intim handling man ikke bør glemme, uansett hvor travel man er- Er man i par forhold så kyss hver eneste dag, det har begge igjen for. Man vet aldri hva som kan skje i løpet av en dag. Dessuten er kyssing både deilig og pirrende-

Hvorfor undersøke orgasmen?
Bakgrunnen for undersøkelsen er for forskerne å se om de positive sidene ved orgasmen kan brukes for å motvirke smerte, frykt og depressivitet. Studiene viste at ved en orgasme så vil delene av hjernen som gir disse følelsene slås av for å «gi plass» til orgasmen. Komisaruk har ikke undersøkt den mannlige orgasmen, og bakgrunnen er enkel:

– Den kvinnelige orgasmen varer mye lenger enn mannens, og er derfor mye lettere å studere.

Forskning har funnet at noen kvinner er i stand til å få flere orgasmer i rask rekkefølge etter hverandre. Noen kan også få orgasmer som varer i mellom 20 og 60 sekunder. I 1966 dokumenterte William Masters og Virginia E. Johnson, to pionerer innen sexforskning, en orgasme på hele 43 sekunder.

Over og ut for mannen?
En amerikansk undersøkelse fra i vår viste at hver fjerde kvinne vil ha mer sex enn mannen. Problemet for disse kvinnene ser nå ut til å være løst. Eventuelt kan menn lese disse tipsene Ekstrabladet lanserte for noen år siden gjennom sexolog Katrine Berling :

For å få dama i den rette stemningen, er både kyss og kos av puppene en god måte. Særlig brystet er med på å få henne i rette stemning.

– Dessverre er det mange damer som har komplekser på grunn av egne pupper, og derfor ønsker de ikke at han skal ta på dem, sier sexologen.

Men slipper man hemningene og lar han kose i vei, både før og under samleiet, så blir man som kvinne mye fortere opphisset.

Også kyss fungerer på samme måten, sier Berling.

– Alle har opplevd det – når man kysset en deilig fyr, så kjenner man det helt ned i trusa, fortsetter Berling, og oppfordrer til å kysse ofte og mange ganger.

Det finnes tusenvis av spaltemeter om orgasmer i alle fasonger på nettet, om du er interessert så er det bare å google deg fram- til orgasme bokstavlig talt-

Jeg sender med en link bare for å gi deg en hånd…

http://www.helsenett.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1365&Itemid=92

Og til de som synes at dette er fysjom, for det er det de som synes. De bør gå å se seg selv i speilet og si: » Du tar vel ikke på deg selv du?».

Jeg gjør det og alle andre gjør det, men ikke alle liker å snakke om det. Vel det  er deres problem. JEG liker å snakke om det og dette er min blogg!

Yes! God helg og nyt orgasmen som en gave.

 

Vargas

 

 

10 thoughts on “Kvinner trenger ikke menn

 1. Hva om vi heller hadde latt barna vi får få vite at de er resultater av kjærligheten mellom to mennesker, og ikke sex/bondage/orgasme-bæsj-tiss?
  Jævla kvinner, dere mister jo helt taket. Værre enn oss. Dere vil ha en RETT til å ha det like jævlig som menn? Idioter, i så fall.

 2. Dere vil vel ikke savne oss før vi har forsvunnet fra eksistensen?
  Dere er så opptatte av å se godt ut at dere glemmer at det er flere enn én måte å være STYGG på.
  Feminine kvaliteter, sier dere at det er kroppene deres?
  For meg er det så masse annet. Blant annet.. vel det motsatte av denne posten.

 3. Norske kvinnfolk er bare interessert i seg selv. Skal man ha skikkelige sexy kvinner, ja da må man få dem fra utlandet. Disse kvinner vil være kvinner, og ikke unyttige kyr som de norske kvinnfolkene har blitt.
  For de norske kvinnene vil helst føde et par unger til å vise frem til sin familie og venner, etter dette vil de helst melkes et par ganger i måneden innen de kommer i overgangsalderen. Da begynner helsen å skrantes. Hoftene og knærne blir vonde. Sex blir et nødvendig onde i forholdet. Med andre ord; de er ubrukelige som partnere og må skiftes ut fortest mulig i noe yngre.

  Slik blir det når penger og status blir motivet for et godt liv for vårt menneskelige hunnkjønn. Er det rart at horer er blitt mer populære elskovspartnere enn trette og selvopptatte mødre som skal vise frem sine skjulte status som gode hustruer.

  1. Du høres ut som en bitter og såret mann Oddvar- og du kommer ikke lengre fra sannheten- Norske kvinner er som det lekreste lammelår, av ypperste klasse. Men de har ingen behov for den norske trauste mann- Det er det bare å innse-

 4. Du Vargas, med ditt svar til Oddvar framstår du som akkurat like lite empatisk som Oddvar.
  I tillegg har Oddvar et lite poeng mens du ikke gjør så mye mer enn å tillegge ham dårlige egenskaper, idolisere norske kvinner og rakke ned på norske menn.

  Det har skjedd store endringer fra 50 tallet og fram til nå. P-pillen var en mye større game-changer enn vi trodde. Følgene av dette begynner vi å se nå og det Oddvar peker på er ett av symptomene. Han har rett på en måte synes jeg. Mange kvinner har urealistiske krav og ønsker til menn men farer lett over krav til seg selv. Samtidig er det deres rett og en følge av at de stort sett tjener egne penger og bestemmer over egne liv. Det som blir så galt er når menn får skylden for kvinners problemer.

  1. Hvis du ser på norske kvinner som unyttige kyr så er det vel du som har langt større problemer enn meg- Norske menn må bare innse at kvinnen har tatt over som det sterke kjønn- Og det er bare menn som er smartere enn kvinnene som greier å beholde en norsk kvalitetskvinne over tid. Du må finne ut av hva hun ikke kan klare seg uten…. nok sjokolade feks!;)

 5. Tullprat. Kvinner trenger menn like mye som menn trenger kvinner. Kvinner er idag sterkere enn det de var før, men det betyr vel ike at mannen har blitt svakere, heller det at vi nærmer oss likestilling. De som ikke forstår dette bør ta et ekstra blikk på samfunnet idag. Komunikasjon mellom kjønnene er problemet, ikke noe mer komplisert enn det.

  1. Takk for innlegg Andrea. Det er nok du som tar feil her- I90% av alle parforhold så er det kvinnen som bestemmer, og mannen i forholdet dilter etter som en våt klut. Det er kvinnen som er det sterke kjønn- Menn har flest lederstillinger ja, men kvinnene er smarte og lar være å ta så tunge verv så kan gå på tvers av kvinneidealet-
   Det er alt for lettvint å skylde på kommunikasjonssvikt asså:)

   Enhver kvinne har en mann hun tvinner rundt lillefingeren enten hun er i forhold med han eller ikke-

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.